Life Hacks,  Skønhed

16 tips til at komme hurtigt ud af døren om morgenen

[ featured-img ]
Børn, madpakker, morgenmad, rutine, ud af døren! Er dine morgener også hektiske?

Det kan være svært at få tid til at blive klar om morgenen, når børnene også skal i tøjet. Jeg har forsøgt at stå tidligere op for, at nå at få ordnet hår og lignende,men det er ikke optimalt at få mindre søvn blot på grund af min forfængelighed.

Så istedet har jeg skåret min morgen rutine ned til et minimum. Særligt på dage hvor det skal gå ekstra stærkt. Hurtigt bad (uden hårvask), fugtighedscreme, mascara, concealer og brynfarve. Håret får en hurtig toupering, og bliver sat op i en rodet knold. Bum, 15 min senere er jeg påklædt og klar.

Jeg bliver naturligvis afbrudt adskillige gange i processen af børnene, men i det store hele fungerer det meget godt. Jeg har valgt tøj aftenen før, både til mig selv og børnene, så der skal ikke overvejes ret meget om morgenen. Går det helt skævt med min morgen rutine, så har jeg ingen problemer med at lægge makeup og ordne hår, når jeg er kommet på arbejde. Jeg har et nødkit i min skuffe, som altid er ved hånden til en snæver vending.

Hos folkene fra The Huffington Post har de også set nærmere på hvilke rutiner man med fordel kan tillægge sig for, at komme igennem sine morgener på en god måde.

Der er 16 gode tips, som forhåbentlig kan inspirere dig til at få det optimale ud af dine morgener, og samtidigt komme ud af  døren i en stand du er tilfreds med. Blandt andet at samle din skønheds rutine, og bruger produkter som kan flere ting på en gang. Eller bliver virkelig hurtig til at lægge mascara eller sætte hår.

Hvad er dit bedste tips til at gøre morgenrutinen hurtig og smertefri? Kommentarfeltet er åbent!

 

Indeholder affliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.