Diverse

3 tips til det gode arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø er ikke kun hæve-sænke borde og godt lys. Du bør også tage et tjek på det sociale arbejdsmiljø.

Trivsel er ekstrem vigtig på arbejdspladsen, og det er en balance imellem flere forskellige ting. Faktorer som din chef, dine kolleger, dit udstyr, dine arbejdsopgaver. Alt spiller ind i større og mindre grad. Men det skal også være sjovt at gå på arbejde. Jeg har tidligere skrevet om arbejdsmiljø her, fra et mere fysisk perspektiv, ,men herunder vil jeg liste 3 gode tips til ting, du kan indføre på arbejdspladsen, for at øge trivsel, og arbejdsglæde.

Kageklub

Hver onsdag skiftes i til at tage kage med, og kl 14.00 samles i et centralt sted og spiser kage og snakker. 14.20 pakker i sammen, og fortsætter jeres arbejde. De 20 minutter er virkelig godt givet ud, og alle elsker kage.

Intelligent legetøj

Indkøb et bordfodbold-bord, fidgetspinners eller en rubiks cube, og se hvordan kaffepausen pludselig bliver langt sjovere. Der skal ikke ret meget til, men det er vigtigt at huske på at mange voksne også holder af en legepause.

Fredagsbar

De fleste arbejdspladser har strenge regler om alkohol, men en lille fredagsøl en gang om måneden kan de fleste få dispensation til. Det kan være fra 15.00- 15.30, og så kan folk gå hjem eller gå tilbage på kontoret, eller fortsætte på cafe. Bare en halv time med lidt socialt en gang om måneden kan give rigtig meget på trivsels kontoen. Du bruger 40-50 timer om ugen sammen med dine kolleger, og det er vigtigt at det virker.

 

Har du indført nogle gode sociale tiltag på din arbejdsplads?

 

 

 

 

 

intelligent legetøj

professoterning

https://mastercubestore.dk/

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.