Life Hacks,  Skønhed

4 ½ nemme frisurer til det kolde vejr!

Winter is definitely coming!

 

Jeg er hende der nu har kapituleret, og endelig er skiftet over til vintertøj. Og hue, ikke mindst! Det gør hårvalget om morgenen lidt mere kringlet, for håropsætning og hue matcher ret dårligt. Jeg er derfor begyndt at cykle med fladt u-opsat hår, og sætter nu hår på arbejde. Min cykelhjelm er jo smart, fordi den ikke gør mit hår fladt, men den varmer ikke mine ører, så huen er nødvendig.

              Mig, en tidlig morgen, med min yndlings pink hue

Her kommer mine 4 yndlingsopsætninger, som er så nemme at jeg næsten kan sætte dem uden spejl. Og til sidst viser jeg mit yndlingsværktøj til mega hurtigt hår, som altid redder mine “hue-hårs” dage!

  1. Den høje hestehale. Håret stramt tilbage, og så samler jeg håret lidt højere oppe end normalt. Instant ansigtsløft, og godt look til de dage, hvor du gerne vil se lidt ekstra skarp og ung ud. Du kan bløde det op ved at tage et par hårtotter i siden og lade dem hænge uden for hestehalen, så de indrammer dit ansigt.

Billedresultat for high ponytail

 

2. Den halve knold. Touper håret forrest på hovedet, for ikke at se alt for “flad” ud fortil. Derefter sætter du håret fra den forreste del af hovedet, og samler i en hestehale, i en knold. Resten af             håret hænger løst ned. Du kan variere højden på knolden, og hvor fancy afslutningen skal være.
Billedresultat for halv knold

 

 

3. + 4. Snoninger. Jeg har somregel en sideskildning, og samle en smule af det forreste hår, som jeg snorrer og fastgøre bagpå hovedet med hårnåle eller en hårelastik. Kan kombineres med en            halv knold. I videoen herunder fletter hun håret, men det er samme princip hvis du hellere vil sno det ( det er hurtigere at sno). Nr. 2 frisure i videoen er også super simpel, og minder om den          halve knold, bare uden knolden 😉

 

Mit bedste hack

Min go-to frisure pt. er den halvhøje knold, hvor jeg i stedet for at samle i en elastik, bruger en klips til at holde håret med. Så kan jeg regulere i løbet af dagen, og tage den nemt ud når jeg skal cykle med hue på.

Ørevarmere ville også være en god ting, hvis du ikke gider sætte hår på arbejdet, eller skal være helt klar når du møder ind. Jeg har dog endnu ikke set et par ørevarmere som ikke fik mig til at ligne “Randi 4år!”, så jeg holder mig til huen. Hvis du vil se flere nemme og hurtige frisurer som max. tager 5 minutter at sætte, så tag et kig på mit tidligere indlæg om emnet her og her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.