Diverse

5 ting du altid bør have på dit bord

 

Nogle arbejder bedst i store bunker af papirer, mens andre får mere energi af det ryddede skrivebord, og ordnede forhold.

Det er ikke altid jeg har får gjort helt rent bord, hverken bogstaveligt eller i overført betydning. Men jeg holder meget af at have et rent og ryddet skrivebord. Det er også sjældent at jeg sidder med kæmpe bunker af papir, alt er heldigvis mere eller mindre digitalt. Men indimellem kan det være rart at printe et kontraktudkast for lige at tjekke at alt nu er kommet med. Og en pamflet, og et regneark, osv. osv. Så nogle gange er det nødvendigt med en oprydning, og lidt organisering af bunker.

Herunder har jeg listet nogle af de hjælpemidler og ting, som er ganske uundværlige i det daglige arbejde.

Notesbøger

 

En notesbog eller en A4 blok er et rigtig godt sted at have din frygtede TO DO liste. Så er den synlig, inden for rækkevidde og du kan krydse af løbende, når du har opnået dine delmål. Hvis du trives bedst med visuelle reminders, så kan du have nogle faverige post-its til at sætte ind i din notesbog/blok. Pas dog på med kun at have post-its, de mister klæbeevnen og forsvinder!

 

 Opbevaring

Hvis du aldrig kan finde dine kuglepenne og overstregningstusser, så spilder du alt for meget tid med at lede efter dem. Og dine kolleger bliver lidt træt af dig hvis du konstant låner deres (og smider dem væk). Det kan være alt fra krus til metaldåser til læderindbundne opbevaringsholdere, alt kan bruges. 

Kalender

Jeg er fuldstændig slave af min kalender! Jeg kombinerer outlook og gmail, så jeg ikke booker møder efter kl 16 som konflikter med familiens aktiviteter. Derudover har jeg en lille “kontor” kalender i træ. En evighedskalender, bliver det kaldt, hvor jeg manuelt skal vende tallene hver dag. Ret hyggeligt og meget dekorativt. Hvis du er til den mere analoge form for kalender, så findes der også rigtig mange fine versioner.

Vand

En vandflaske eller kande er ganske nødvendig til at komme igennem en hel dag på kontoret. Hvis du har den til at stå på dit skrivebord, så er oddsene for at du kommer op på de 2 liter om dagen bare meget større.

 

 

Det personlige touch

Du tilbringer enormt meget tid på din arbejdsplads, så det er helt naturligt at have et par små ting med, som afspejler din personlighed. Eller billeder af dine nærmeste. Jeg har selv billeder at mine drenge, og så min analoge evighedskalender. Resten er mere eller mindre arbejdspladsens ting som jeg bare er “flyttet ind i”.

 

 

 

Hvad har du altid på dit skrivebord?

 

5 kommentarer

  • funnyfinans

    Virkelig godt indlæg. Jeg arbejder i en start-up og her har ingen faste pladser, så jeg har desværre ikke mulighed for at personliggøre min kontorplads. Men hvis jeg en dag bliver selvstændig, så skal der helt klart gøres noget ud af det 🙂

    Kan du egentlig anbefale en god notesbog? Jeg kunne vildt godt tænke mig en ny.

  • Corporate Mor

    Nej, jeg kender også nogle større firmaer hvor det kun er chefen som har en fast plads ( for ellers kan folk ikke finde vedkommende), og der har de kun deres få fysiske ting i et lille rulle skuffedarium. Det må være lidt underligt, men også give en ret god oprydningsdisciplin.

    Mht notesbøger, så har jeg fundet flere fine i Urban Outfitters og Stilleben. Pt, bruger jeg en som jeg fik gratis til en konference 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.