Inspiration,  Karriere

At gå på arbejde, uden at sælge sin sjæl

Går det også for hurtigt i dit arbejdsliv?

Det går lidt hurtigt ude i den rigtige verden pt. Så derfor er det rart at læse artikler som blandt andet denne, fra Charlotte Mandrups blog. Jeg kan se at jeg ikke er den eneste, som synes det er en brat opvågning at komme tilbage på job!

Teamet “tilbage på arbejde efter ferie” er også et jeg har skrevet lidt om her på bloggen i løbet af den sidste måned. Man kan se på statistikken at de fleste får bedre tid til eftertænksomhed i ferieperioden, så der kommer altid mange opsigelser og skilsmisser i august.

Men det er interessant at Charlotte Mandrup oplever en stærk stigning i antallet af hendes klienter som ønsker at lave noget helt andet i deres arbejdsliv. At kunne trykke på stopknappen og lave en 30 timers arbejdsuge som i Sverige.

Det er bemærkelsesværdigt i en tid hvor vi i den grad lever for at arbejde. Hvor vi konstant leder efter et job med passion, engagement, noget der giver mening. Måske det snart er tid til at sætte farten ned, og istedet arbejde for at leve? Fremfor at leve for vores arbejde? Jeg har tidligere været inde på emnet her, hvor Niels Overgaard havde nogle meget interessante betragtninger i forhold til hvor stor vægt der bør lægges på den enkeltes arbejde.

Har du overvejet nogle ændringer i dit arbejdsliv efter du er kommet tilbage fra ferie? Del endelig i kommentar feltet (man må gerne være anonym)

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.