• Billige trampoliner – de er derude

  Affødt af mine sidste indlæg har jeg de sidste dage modtaget flere mails om trampoliner, og om at der så sandelig er billige trampoliner at finde på nettet og i butikkerne. Jeg har blandt andet fået at vide at der er flere butikker der sælger billige trampoliner selv om det er højsæson for at sælge trampoliner.

  Se efter billige trampoliner hos Bilka

  Jeg har fulgt lidt med i Bilka avisen, og der har ikke været tilbud på trampoliner i nu, men der er en som skrev at der altid var gode billige trampoliner at finde i Bilka avisen omkring denne tid. Lige nu har de noget de kalder “Spring time” og der kan man købe et billigt gyngestativ, men ikke trampoliner. Så hvis du er af samme holdning, så er det bare med at holde øje med Bilka avisen, og så slå til når de har billige trampoliner i deres reklamer.

  Se også efter trampoliner hos HARALD NYBORG

  Et andet sted at finde billige trampoliner er i Harald Nyborg – de har flere forskelige trampoliner, og så vidt jeg husker, så har de også nogle gode og billige priser på trampoliner. Det gode ved Harald Nyborg er også at de har nogle seje ekstra ting til deres trampoliner. F.eks. har Harald Nyborg telte som man kan bygge oven på sin trampolin, og dermed kan ungerne sove på trampolinen når vi har de varme sommernætter. Så husk at tjekke Harald Nyborg for billige trampoliner når de reklamere for dem.

  TOYS”R”US har vist også billige trampoliiner

  Et andet sted jeg har set trampoliner er hos TOYS”R”US, men om de er billige og endda billigere end Bilka og Harald Nyborg, det ved jeg faktisk ikke. Det gode ved TOYS”R”US her i Kolding er at man hos dem ofte kan se de forskelige størrelser af trampoliner inde i deres butik – ja, det er rigtigt, de har ganske enkelt samlet alle de 3 trampoliner de sælger, og så stablet dem oven på hinanden så man kan se de forskellige størrelser – det er ganske godt gået, så det giver et stort 5 tal til TOYS”R”US. Så mangler vi bare at se om de også sælger billige trampoliner.

  Billige trampoliner på nettet

  Hvis du ikke gider at købe trampoliner i butikkerne, så er der naturligvis også muligheden for at købe billige trampoliner på nettet – her skal du bare huske at der er noget der hedder fragt, og den skal altså lægges til den pris du finder på de forskellige hjemmesider. Du skal også kikke dig rigtig godt for, for der er mange trampoliner på nettet, og der er mange der skriver at de sælger billige trampoliner, men når det kommer til stykket, så er de vist ikke så billige. I går tjekkede jeg lidt rundt for at finde trampoliner på tilbud, og jeg fandt faktisk ud af at jeg kunne spare omkring 2.000,- kr. fra den billigste trampolin og op til den dyreste trampolin. Det er trods alt en del penge at spare. Så jo, der er billige trampoliner at finde på nettet, men du må love mig lige at se dig for inden du køber den første billige trampolin du finder.

  Kender du steder hvor man kan få en billig trampolin?

  Hvis du er bekendt med steder hvor man kan finde en billig trampolin, så er du meget velkommen til at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder. Så er der måske nogen der kan få glæde af din henvisning, og dermed få fingerne i en billig trampolin.

  Hilsen

  Gitte

   

  En kommentar til “Billige trampoliner – de er derude”

  1. Hejsa,
   Fleggaard. dk, her kan du finde billige trampoliner, som du enten selv kan hente over grænsen eller få sendt.

   God fornøjelse

  Skriv et svar