• Sidste nyt om Bjørn Borg underbukser – til min dreng

  Så er dommen faldet på sagen om Bjørn Borg undertøj - kort fortalt, så har jeg haft en snak med min ældste dreng om køb af mærkevarer undertøj, eller nærmere betegnet Bjørn Borg underbukser. Han kunne ikke rigtig sige hvorfor det skulle være sådanne mode-underbukser, og han syntes næste ikke det var dyrt for et par underbukser når de kostede 300,- kr.

   

  Enden på sagen var at han fik 300,- kr. og så måtte han selv vælge om han ville købe flere underbukser, eller et par Bjørn Borg underbukser. Vi er i dag kommet så langt at han nu er blevet meget seriøs omkring købet, og han undersøger mulighederne. Det er jo “hans” penge der er på spil, og så bliver der gjort mere ud af det.

  Her får du den ultimative Bjørn Borg underbukser guide – naaa

  Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille guide til min kører søn, og måske der også er andre der kan bruge den til noget. Det eneste jeg vil gøre er at finde nogle Bjørn Borg underbukser og så se om de holder prisen hele vejen rundt på de forskellige webshops som sælger dem. Det må da være en gave for min søn hvis jeg finder et sted hvor de er billigere end alle de andre steder – om det så sker, det ved jeg om en lille times tid.

   

  Udgangspunktet for min underbuks – underdøgelse

  Første emne er disse Björn Borg: Classic Tights. Disse underbukser / tights beskrives på følgende måde:

  Bjørn Borg Classic Tights 150x150 Sidste nyt om Bjørn Borg underbukser  til min drengTights/trunks (underbukser) fra Bjørn Borg i tidsløst tætsidende hvidt design. Benlængden sikrer at modellen ikke kravler op og sætter sig ubehageligt. Denne model er lavet af 100% bomuld som sørger for at huden kan ånde og holdes tør hele dagen og sikrer derfor en super god komfort.

  Ren bomuld i 100% bomuld.

  Vaskeråd: Vask ved 60 oC og i hvid vask. Krymper ca. 5 % i vask. Må ikke tørretumbles.

  De koster hos Intimo den nette sum af 249,- kr. for et par.

  Men kan man ikke finde disse underbukser / tights billigere andre steder på nettet – det må vi lige se på.

  Jeg finder hurtigt et sted hvor man kan købe disse Björn Borg: Classic Tights for 149,- kr. – hallo, så har jeg jo lige sparet 100,- kr. ved lige at søge på Google. Det er da noget af et udsalg, og noget af en besparelse. Du spørger sikkert, hvor har hun fundet disse Bjørn Borg underbukser / tights, og svaret er i denne omgang Smartguy – du kan se dem her.

  Næste emne er Bjørn Borg tights / underbukser i 2-pack – lilla og blå

  bjørn borg underbukser tights day 150x150 Sidste nyt om Bjørn Borg underbukser  til min drengPrisen på disse Bjørn Borg tights / underbukser er 299,- kr. hos Smartguy. Mon de så kan findes billigere når nu Smartguy vandt før?

  Ups – jeg kan da vist ikke finde dem billigere andre steder, men jeg kan godt finde dem dyrer, men det giver jo ingen mening at vise. Dog prøvede jeg at se om man kunne få Bjørn Borg underbukser / tights i Sverige, og der var da også en del steder de solgte det (det manglede da også bare – Bjørn Borg, Sverige, du ved….). Men det virkede ikke som om det var billigere der end der hvor jeg eller havde fundet dem i Danmark. En ting der dog slog mig var udvalget. Bare se det her udvalg af Bjørn Borg underbukser – det er mere end jeg har set i DK.

  Jeg må da også hurtigt skynde mig at sige at jeg også fandt gode priser andre steder end kun hos Smartguy, men líge på de underbukser jeg testede, der var de altså de billigste.

  Bjørn Borg underbukser / tights på udsalg

  Nu har jeg ikke besøgt alle webshops i Danmark som sælger Bjørn Borg underbukser, så jeg kan ikke vide mig sikker på, at de kan købes billigere andre steder. Så hvis du er bekendt med, at de kan købes billigere, eller på udsalg, så læg endelig en besked her på bloggen. Det gør du ved at skrive i understående kommentarfelt.

   

  Har du en webshop der sælger undertøj fra Bjørn Borg, og har du noget på udsalg inden for emnet, så tøv ikke med at skrive det herunder i kommentarfeltet. Så¨kan alle få glæde af det.

  Knus
  Gitte

   

  14 kommentarer til “Sidste nyt om Bjørn Borg underbukser – til min dreng”

  1. Hej Gitte

   God artikel du har skrevt . Jeg har 2 teenage dreng der heller ikke vil have andet end Bjørn Borg tights.

   Der er jo nok udgifter og der må spares hvor der kan , så gode råd er som regel dyre.

   KH Mette

  2. Hej Mette

   Tak for roserne – dejligt at få at vide når man har siddet med en tekst i over en time. Held og lykke med drengene, og dejligt at vide at man ikke er alene ,-)

   Knus
   Gitte

  3. Kære Gitte
   ha-ha, har tænkt nøjagtig samme tanker som dig. min søn på 13 vil heller ikke have andet. Går med de 3 par BB han har, som efterhånden er syet og slidt, men nægter andet.
   Men – efter at have købt og tilbageleveret flere par almindelige underbukser, fordi udsagnet var; de er for små, de er for store, er det gået op for mig, at han åbenbart virkelig kun føler sig tilpas hvis der står BB, og har valgt at føje ham. Det er trods alt ikke det der slår det største hul i budgettet med 300 kr. for 2 par som fås i de allerfleste butikker der forhandler.
   Og måske skal man ikke påtvinge dem ALLE sine egne meninger.

   Hilsen Anette

  4. Kærer Anette

   Velkommen her på bloggen.

   Du har ret – næsten…. for hvis du giver dig der, så kommer du også til at give dig andre steder. Har de først lugtet blod, så rykkre de ;-) Lige i disse dage er det faktisk vores ældste datter der er fuldstændig på tværs. Det er fuldstændig ligemeget hvad jeg forslår hende af tøj – hvis det ikke er modetøj eller noget der er moderne, så er der bare lukket, fuldstændigt!

   Men ellers ja, et par Bjørn Borg underbukser er ikke det der vælter budgetet, men når de så også skal have modebuker, bluser, t-shirts, sko osv. Så begynder det at kunne mærkes i økonomien :-)

   Mange hilsner
   Gitte

  5. Hej.
   der er BB underbukser på tilbud i Bilka til 125,- pr. par fra mandag den 14 december.

  6. Hej Lotte

   Tusind tak for info – så er det Bjørn Borg underbukser der skal gives om julegave, så er det i Bilka de kan købes ;-)

   Alle andre – husk at smide sådanne hurtige kommentarer når der er gode tilbud – og det gælder ikke kun Bjørn Borg undertøj.

   Hilsen
   Gitte

  7. Hej Gitte tak for du gider dele med os andre. Og du har en herlig måde at skrive på!! :oD

   Og jo jeg synes at det er dyrt med de BB underbukser, selv om det er 300 for to par.
   Jeg har også to drenge der begge vil have BB og d.v.s. det er 600,- for 4 par underbukser og det kan de jo ikke nøjes med! Så jo til Annette, det river i budgettet.

   Sjov side – tak for den

   mange hilsner
   Susanne

  8. Dejligt med lidt forbrugerfifs :-)

   Der er i øvrigt lige åbnet to helt nye internetshops, som sælger bjørn borg underbukser. http://wwww.Wagner.dk og http.//www.Tøjeksperten.dk.

   Som mor med to drenge, har købte jeg der i sidste uge og fik 2 x par for 350 kr. pr. pakke, som de både pakkede gratis og jeg heller ikke skulle betale fragt for.

   Kh. Helle

  9. BB boksershorts på udsalg med 15% rabat pt. fra 127,50 pr. par på http://www.postmeunderwear.dk

  10. Bare lige lidt info til dig Gitte ang. webshoppen i Sverige der sælger BB til 179 kr/par.

   Da det er i Sverige webshoppen har hjemme må man vel gå ud fra at prisen er i svenske kroner, ikke? ;-)

   179 svenske er vel omkring ungefãhr 130-140 danske.

   Mvh, Tommy B.

  11. Hej!

   Jeg har netop været på jagt efter billige Björn Borg til min mand og fandt, at det er aller-billigst på Björn Borgs egen hjemmeside: http://www.bjornborg.com/. Det står på engelsk, og priserne er i euro, men de har fx en 3-pak til under 300kr., og lige nu har de tilbud, hvor jeg fandt et enkelt par til lige under 75 danske kroner stykket! :) Indtil d. 15. juni er fragten endda gratis, så det her vil jeg klart anbefale!

   Mvh Maja

  12. Hej Gitte.

   Super godt med lidt tips og tricks til god handel på internettet :-)
   Jeg er tilfældigvis ejeren af den “dyre” webbutik; intimo.dk som ikke fik den helt store reklame i dit indlæg :-(

   Bjørn Borg er desværre så skrappe mht. priserne at vi er tvunget til at holde den vejledende udsalgspris hvis vi vil forhandle deres brand (pt. 349 kr. for en 2-pack)!
   Den model som du startede med at beskrive (Classic), var på daværende tidspunkt en model som var på vej ud af markedet, da den ikke solgte særlig godt, og derfor kunne man finde store prisdifferencer på netop denne model – Vi solgte den dog ret godt og derfor havde vi beholdt den “rigtige” pris til vi ikke havde flere! Den er nu udgået og kan desværre ikke længere købes nogen steder..
   Mht. priserne burde samtlige danske butikker have den samme pris på en 2-pack, dog kan der være stor forskel på udvalget og modellerne..

   Vi har pt. et ret stort udvalg på Bjørn Borg til både mænd og kvinder til konkurrencedygtige priser (fragtfrit)…
   TIl de interesserede kan vores udvalg på Bjørn Borg findes her: http://www.intimo.dk/bjorn-borg/

   God shopping til jer alle sammen :-)

   De bedste hilsner,

   Karsten
   intimo.dk

  13. Hej Carsten

   Velkommen på bloggen, og tak for et fedt indspark til emnet – kan mærke at du ved noget om sagerne.

   Det er helt sikkert noget der styres stramt fra Bjørn Borg det der, men sig mig, er det overhovedet lovligt sådan at dikterer priserne overfor dem der sælger ens produkter?

   Ikke at jeg ved noget om sådan noget, men synes jeg har set noget i fjernsynet om emnet.

   Men du kommer med her på bloggen, og måske du får nogle besøg fra min blog – det håber jeg du gør. Har du andre spændende produkter du gerne vil have skrevet om, så smid en kommentar her, og så skal jeg se på det – så for vi rodet bod på at du var den “dyre” butik i indlæget :-)

   Mange hilsner
   Gitte

  14. Hej Maja

   Det svar er hermed givet videre, og måske de danske forhandlere får svært ved at konkurrer med de priser – lidt snyd hvis det er Bjørn Borg selv der sælger til de priser.

   Hvad siger dem der sælger i Danmark?

   Hilsen
   Gitte

  Skriv et svar