Diverse,  Inspiration

Blogs jeg følger lige nu #2

Jeg har tippet om gode blogs tidligere her , men da det næsten er et helt år siden, så må jeg hellere få opdateret listen.

 

The glass Hammer

En blog der skriver om og for karrierekvinder, særligt indenfor finans og jura. Den er amerikansk, så nogle issues er knap så relevante i Danmark, men stadig mange gode indlæg at reflektere over. Den har både generelle karriereråd og interessante portrætter af kvindelige rollemodeller.

Impower women

Er en blog der skriver til kvinder indenfor alle brancher og aldre. Der er rigtig mange gode coaching principper og råd. På det seneste er de også begyndt at starte op med lidt mode tips, da det jo også er en måde at “empower” kvinder på.

BRO blog

En fantastisk kommunikationsblog, med dygtige og sarkastiske skribenter. Der er rigtig meget at lære for alle som gerne vil skrive, eller allerede gør det.

Acie

Acie har en blog med en fin blanding af livstil, rejse  og arbejde. Hun er begyndt at lave mere karrieremålrettede indlæg, og det synes jeg personligt er rigtig fint.

Ms. Career girl

Dette er en blog jeg kun har fulgt i nogle få måpneer, men jeg er meget positiv. Hun skriver om de samme ting som jeg gør, karriere, work-life balance, dog lidt bredere med mere “livstilstema”. Den er amerikansk, men emnerne er bestemt relevante og gode.

 

Rigtig god fornøjelse med læsningen

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.