Inspiration,  Karriere

Body language vol.2

Jeg synes jo det er evigt interessant at betragte mennesker, og gætte på hvorfor de gør som de gør. Kropssprog er nogle gange svært at aflæse, og andre ret nemt. Det sværeste er at holde styr på mit eget kropssprog, og sætte mig selv i betragtens sted. Hvordan bliver jeg set på. og hvordan bliver mit kropssprog opfattet? Ser jeg sur ud uden at være det? Er jeg for tillukket?

Jeg stødte på denne fine artikel i min søgning efter hjælp til selvhjælp. Den indeholder 6 gode pointer til hvordan du kan agere og føle dig mere selvsikker. Punkt 2 er det samme som jeg var inde på i denne post om kropssprog, og det at have en “Powerpose”.

 

Videoen herover viser, blandt andet, hvordan mange (især kvinder) kommer til at lægge betoningen af deres sætninger som et spørgsmål. Det giver en fornemmelse af usikkerhed hos modtagen, når alting bliver sagt på en lidt spørgende facon.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.