Skønhed

Charme, selvtillid og lækkert hår

Fordi dit førstehåndsindtryk er vigtigt!

Beklager den lidt corny titel, men jeg får altid flashbacks til Score-Kaj når jeg hører nogen sige “og lækkert hår!”

Jeg er virkelig glad for mit hår. Det er stort, tykt og forholdsvis nemt at gøre noget ved. Særligt efter jeg er kommet mig over min glade 20’ers begejstring for at farve det i alle regnbuens farver. Det har været rødt, rød-lilla (halløj 1990’erne!), sort og rødt, hvidt, og alle toner af striber som der kan opdrives.

Jeg har fået lagt striber i 3 gange i løbet af de sidste 2 år, primært for at dække mine grå hår. Det er det eneste aspekt af mine hår som jeg ikke bryder mig om. De grå hår.. Er bare slet ikke klar til at blive silverfoxy lady.

Hårfarvningen slider på håret, og jeg vil derfor gerne undgå at gøre det for meget, så jeg holder mig til 2 gange om året max. Jeg bruger nogle toner som allerede er i mit hår, så udgroningen virker ikke så voldsom.

Jeg undgår i det store hele at bruge produkter i mit hår. Jeg bruger en god shampoo, og en god balsam. Jeg ville gerne være hende der brugte hårkur, men det sker bare kun 1 gang i kvartalet, så det har sandsynligvis igen effekt. Tilgengæld bruger jeg hårolie, og det bruger jeg flere gange om ugen. Det giver lidt ekstra styrke til spidserne, og det er som om at hårstråene ikke spalter så nemt.

Det gode førstehåndsindtryk

Håret er meget synligt, så det er vigtigt, også i arbejdssammenhænge at det ser sundt og velplejet ud. Du behøver ikke være first-mover på alle mulige farver, og særlige klippeteknikker. Men det skal se rent og pænt ud, ellers giver du et forkert indtryk til dem omkring dig.

Forestil dig at du sidder til en jobsamtale, og der kommer et menneske ind med tjavset, lidt fedtet hår. Vedkommende er blændende dygtig, men du er allerede farvet af det lidt usoigneret førstehåndsintryk. som personen har efterladt hos dig. Det betyder at vedkommende skal arbejde ekstra hårdt i løbet af samtalen, for at “tjene” goodwill ind. Hvis vedkommende havde set almindelig velplejet ud, så havde personen allerede haft en fordel der, i forhold til den usoigneret person. Det er en lille ting, men det er nemt at få styr på.

Er du god ved dit hår?

Dr Organic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.