• Cykelgarage forlænger livet på din cykel – praktisk viden

  Har du børn, så ved du sikkert at de kan behandle deres cykel på en måde som du ikke mener er den rigtige. I starten hvor de får deres cykel, der passer de da ganske gode på den, men efter et par måneder, så begynder de at behandle den mindre godt. En af de ting vi oplever er at de ikke får cyklen smidt i garagen hver aften, og det er særligt et problem når vejret er om det er lige nu: regn, regn og atter regn.

  En cykel der står ude bliver hurtigt slidt, og her kommer vi så til det jeg gerne vil skrive om: en cykelgarage. 

  En cykelgarage koster ikke meget

  Hvis nu cyklen skal stå udenfor, så kan en cykelgarage forlænge livet på cyklen, og den bliver ikke vasket på kæden hver dag, og lakken vil beholde sit smukke ydre hvis den ikke bliver udsat for regn dag efter dag. En anden ting ved en cykelgarage er også at det giver ungerne en mulighed for at passe på cyklen, og det mener jeg er en ganske god opdragelse at give dem. Så hvis de hver dag inden de går i seng skal passe deres cykel ind i en cykelgarage, så lærer de at passe på cyklen, og det kan de da bestemt ikke tage skade af :-)

  Min mand har også en motorcykelgarage til sin motorcykel, og hvis den – ganske uventet – skal stå udenfor, så bliver den pakket (og nusset) ind i sådan en motorcykelgarage. Han passer på sin motorcykel, og ungerne passer på deres cykel når de passer den ind i en cykelgarage.

  Tyverisikring med en cykelgarage

  Hvis du bor et sted hvor du ikke kan stille din cykel ind, så kan en cykelgarage også være en god ide, for man kan få modeller hvor der er en wire i bunden af cykelgaragen, og med den kan man binde bunden af cykelgaragen ind, og dermed skal der mere arbejde til for at stjæle cyklen, og så kan det måske være at tyven tager en anden cykel som ikke bruger en cykelgarage – måske….

  Køb en cykelgarage for 99,- kr. hos Thansen

  Lige nu kan du få et rigtig godt tilbud hos Thansen – de sælger en god og lækker cykelgarage til 99,- kr. og det er faktisk et rigtig godt tilbud til den pris. Med i prisen får du en taske som du kan lægge din cykelgarage i når du ikke bruger den, og på den måde er den nem at lægge af vejen når den ikke bruges.

  Men der er sikkert mange andre steder på nettet hvor man kan finde en god og billig cykelgarage, og hvis du er bekendt med det, så er du naturligvis velkommen til at smide en kommentar om det her på bloggen.

  Som sagt, giv dine børn en mulighed for at passe på deres cykel, og køb dem en cykelgarage som de skal pakke deres cykel ind i.

  Hvad fik du med fra denne side:

  • En cykel der passes bedre på holder længere
  • Køb en cykelgarage og beskyt din cykel mod sol, sne og regn… og ikke mindst mod fugleklatter :-)
  • Thansen har lige nu tilbud på en cykelgarage til 99,- kr.

  Skriv et svar