Mode

En dag i mine sko

Lavet i samarbejde med Footway

 

Tør og varm på vej til kontoret.

Jeg blev kontaktet af Footway som tilbød at jeg kunne prøve deres service. De slår sig op på lynhurtig levering og et bredt udvalg af sko. Jeg var slet ikke i tvivl om jeg skulle vælge (endnu et) par højhælede arbejdssko, eller om jeg skulle have et par pæne vinterstøvler. Et par støvler som kunne fragte mig standsmæssigt og lunt fra hjemmet til kontoret.

Jeg er udstyret med et par brede plader, og derfor er Angulus klart det bedste for mig. For knap 10 år siden, fik jeg pludselig voldsomme smerter i fødderne, og kunne ikke gå i andet end flade brede sko i flere år. Nu er jeg tilbage i andre typer fodtøj, men jeg passer fortsat på ikke at vælge sko med alt for spidse snuder. Og sko i den rigtige størrelse!

Neutrale, men lad dig ikke narre! De er meget fine IRL.

 

Jeg bestilte mine sko en tirsdag morgen, og allerede onsdag eftermiddag kunne jeg hente dem i en pakkeboks. Det er hurtigt! Støvlerne passede perfekt, og jeg tog dem med på forretningsrejse til London. Der var det nemlig sjappet, og jeg skulle gå et stykke imellem hotel, undergrund, og mødelokaler. Og støvlerne var helt perfekte til formålet. Jeg var varm, tør og tilpas hele turen. Og støvlerne var ikke spor klodsede at se på, men det kan i også selv bedømme på billeder herunder.

Mig i en elevator, klokken alt for tidligt om morgenen, med mine nye støvler på!

 

Jeg er ganske tilfreds til service niveau, og bestemt også med leveringstiden fra Footway. Udvalget er okay, ikke de nyeste modeller hos Angulus, men der er bestemt noget at vælge imellem. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Anbefalingen er hermed givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.