Inspiration,  Karriere

De 5 mest læste indlæg i 2018!

Så bliver det gjort status allevegne.. Også her!

 

I er flere og flere der læser med her på domænet, og det gør mig utrolig glad og stolt. Glad for at vi er flere kvinder som gerne vil karriere, og er interesseret i hvordan mekanismerne er på arbejdsmarkedet, og er klar på at lære mere for at ændre dem. Og stolt fordi der virkelig er 1 milliard andre blogs som i også kunne læse istedet for min 😉

Her kommer de indlæg som i har klikket ind på allerflest gange i løbet af det forgangne år:

  1. 3 flotte frisurer på under 5 minutter. Denne kom lidt bag på mig, men vi er åbenbart mange som er vilde med at få inspiration til vores “kedelige” hår. Jeg har flere hår indlæg, og de er også blevet godt besøgt i år.
  2. Gode ideer til afdelingsarrangementer. Vi kommer alle igennem en del teambuilding og firma events i løbet af vores karriere, og på et eller andet tidspunkt vil vi også selv skulle stå for at arrangere et! Derfor gav jeg et par tips til hvordan det kunne gøres i dette indlæg.
  3. Min blazer samling. Det er ikke nogen hemmelig at jeg er bidt af en gal blazer, og derfor lavede jeg et indlæg for nogle år siden om hvilke blazere der pt hang i mit skab. Det indlæg er i fortsat vilde med, så mon ikke jeg skylder jer en update på hvad der hænger i skabet lige nu?
  4. Hvilke buzzwords har du fået nok af? Dette indlæg blev skrevet i ren frustration over mine med-djøfere. Dem der ikke længere kan bruge almindelige danske ord, og hele tiden hiver nye ærgerlige fraser med ind til møderne. Disrupte, agil og så videre. Det er ganske forfærdeligt, og der er desværre kun blevet værre i løbet af 2018..
  5. Da jeg havde den dårligste MUS. Selvom jeg har læst og undersøgt og forberedt mig, så er jeg bestemt ikke verdensmester i alle de discipliner som jeg skriver om herinde. Og det fik jeg understreget med syvtommer søm, da jeg havde min MUS tidligere på året. Det gik nemlig overhovedet ikke. Jeg er klar på at tage en tørn mere i 2019, men denne gang skal jeg forberede mig endnu bedre!

Hvilket indlæg kunne du bedst lide?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.