Diverse

Den gode base

Reklame for https://boxdepotet.dk/

For mig er det vigtigt at mit hjem er ryddelig og rart at være i.

Lige nu bruger vi meget tid herhjemme på at diskutere og planlægge hvordan vores familie på 4 fortsat kan blive boende på de knap 100 kvm som vi har til rådighed. Med verdens bedste udsigt, og verdens bedste naboer.

Det er ikke nemt for jeg har fundet mig en mand som er samler. Jeg er klart en “udsmider”. Jeg får nærmest en helt lykkerus af at rydde op og køre ting på genbrugspladsen. For mig er det helt zen agtig. Det er vi ikke enige om. Og jeg må indrømme at jeg indimellem godt kan se det praktiske ved at gemme nogle ting. Noget blevet moderne igen. Nogle hobbyer genoptages. Vores drenge er nysgerrig og vil enormt gerne vide hvad vi lavede som små.

Min barn kan trække barndomsminder op af kassen, jeg har kun billeder tilbage. Og det er lidt ærgerligt, bare fordi jeg tidligere var i pladsmangel og lidt for hurtig på aftrækker til skraldespanden.

Depotrum er vejen frem

Hvis jeg skulle rydde mere ud nu, af de lidt større og mere signifikante ting, så ville jeg først forsøge at få plads i kælderen. Hvis det var ting som jeg helt sikkert skulle gemme og absolut ikke kunne tåle støv og evt. vandskade, så ville jeg nok leje et depotrum. Det er smart at have et fjernlager, særlig for mig i en 2.sals lejlighed som bare ikke kan laves større. Hos Boxdepotet har de endda gulvvarme, så der kan alle mine ting stå uden at der sker noget!

For jeg kan ikke bo med så mange ting på så lidt plads. Der skal være plads til at være og leve, og det kan jeg ikke hvis jeg skal kravle henover møbler. Og det giver mening at bevare nogle af de gamle sager, så børnene kan se hvordan det hele så ud da de var små. Og måske de en dag kommer til at slås om hvem der skal arve IKEA sofaen? Who knows? 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.