Diverse

Den helt rigtige gave til dine kolleger

Det er din tur til at købe gaven i anledning af Mettes barsel..

Graviditet og barselsorlov er en naturlig del af de flestes arbejdsliv. Hvis du ikke selv har været på barsel, så kender du højst sandsynligt adskillige kolleger som har været det. Det er en glædelig begivenhed, og skal så absolut markeres. (Nogle kolleger har tendens til at mukke lidt over den øgede arbejdsbyrde, imens nogen er på barsel, men det er i så kort en periode, at det virkelig ikke er værd at mukke over). Jeg har selv været på barsel to gange, og begge gange var jeg så heldig at modtage flotte blomster, chokolade og nuttet babytøj,  som mine kolleger havde været ude og købe.

Det veksler naturligvis fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvor meget der bliver gjort ud af barsel, og hvordan budgettet er. Nogle steder spæder kollegerne selv til og køber en fin gave, og andre steder har virksomheden ligefrem et budget til en lille hilsen, der kan blive sendt hjem. Og kulturen er også en stor faktor. Er det en “mandearbejdsplads” i mangel af bedre ord, så kan det komme bag på alle at der pludselig er en der skal på barsel, og hvad skal man egentlig give?

Hvis det er din tur til at købe Mettes gave, men  du kender ikke rigtig Mette særlig godt, og du har ikke selv nogen børn, så er der flere muligheder.

Du spørger dine kolleger, eller du googler “gaver” og “barsel”. Et tredje og bedre alternativ er at du klikker dig ind på Gaveinspiration.dk  

Et af de første emne på siden er netop “Sådan finder du den bedste barselsgave”.  Så bliver det ikke nemmere. På siden finder du ikke bare en lang liste over inspiration og gode gaver, men også mange fine råd til barselsbesøg.

Der er også overvejelser med hensyn til budget, som er værd at tage med. Barselsgaver behøver ikke være dyre, for nybagte forældre bliver himmelhenrykte for bare små ting. Som lækker aftensmad eller muligheden for at sove en time imens du skubber rundt med vognen.

God fornøjelse med barselsgaverne, og jeg håber du kan blive inspireret til at finde den helt rigtige gave.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.