Mode

Den klassiske pump

Jeg er vild med sko. Hvem er ikke det? Jeg er desværre udstyret med et par rigtige problemfødder, så det at finde gode sko, er ret svært. For knap 6 år siden, var mine fødder gået så meget i stykker, at jeg næsten ikke kunne gå på dem, og blev derfor beordret til at gå i fodformede sko i et par år!  Angulus og Rap sko er dejlige at gå i, men kønne var de altså ikke. Og heller ikke elegante.

Jeg har stadig hang til behageligt fodtøj, men behøver heldigvis ikke at vælge de allermeste fodformede modeller længere.

Pt. er jeg på udkig efter den klassiske sorte pump. Hælhøjden skal være max. 8 cm, og der må gerne være plateau foran. Så skal den have en fin rund snude (spidse sko er stadig no-go for mig).

Jeg har kig på disse modeller herunder, som jeg tror kunne være en løsning.

pumps
Fra hhv. Clarks og Tamaris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.