Mode

Dengang jeg var model..

Er din modelkarriere lagt på hylden?

 

For det er min! En af mine kolleger var for nylig igang med at lave et introduktionsprogram for nye medarbejdere, og i den forbindelse skulle hun bruge nogle billeder af hele afdelingen. Hun var derfor gået på Google, og var faldet over et foto af mig. Fotoet er taget for snart 10 år siden, i forbindelse med en makeover… Jeg havde selv glemt alt om det, men det var lidt sjovt at gense billederne.

Historien er at jeg for ca. 10 år siden fik en makeover af et dansk “dame” blad. Jeg havde selv kontaktet dem, da jeg gerne ville have nogle stylingtips til at se chic ud,  selvom jeg var tvunget til at gå i mere behagelige sko i en periode. Jeg havde haft problemer med mine fødder, som er temmelig brede, og jeg kunne derfor kun gå i fodformede sko i et par år..

Men jeg havde jo ikke lyst til at gå ned på udseendet, så derfor min henvendelse til damebladet. Særligt ikke da jeg arbejdede et temmelig corporate sted. Det var ikke fedt at møde op til et finansmøde i Rap sko. Så jeg var spændt da jeg dukkede op til min model aftale hos en frisør i København K. Håret blev rigtig pænt med lyse striber.  Makeuppen var lidt pudsig med meget guld? Særligt i betragtning af at jeg var 25 år på det tidspunkt..

Billedet i øverste højre hjørne er før-billedet, hvis det ikke er tydeligt 😉

Fotografen var god, så jeg ser glad ud. Men jeg var ikke særlig begejstret for tøjet, udover den fine læderjakke jeg fik på. Resten var ikke lige mig. De forsøgte også at putte mig i en pelset buksedragt i lilla, som var direkte hæslig. Og stylisten blev ret fornærmet, da jeg nægtede at lade mig fotografere i den…

Hvad så med de fodformede?

Det mest mærkelige var dog, at jeg slet ikke fik hjælp til det med skoene.. Jeg blev puttet i spidse høje sko, som mine fødder ikke kan tåle, og da jeg spurgte var der der ville nogen der ville adressere den problemstilling. Det er jo nemt nok at sætte pænt tøj sammen, men at få det til at passe til flade sko? Det er det svære. Alting bliver mere elegant i et par høje sko.

Så min model karriere varede i knap 6 timer, og det er ganske rigeligt for mig.

5 kommentarer

  • Corporate Mor

   Præcis! Men hos det PR bureau vi lånte tøjet, stod Christiane Schaumburg Muller og prøvede tøj samtidigt med mig.. Og hun kunne godt lide den lilla pelsdragt, så jeg var ret meget i undertal.. Jeg er dog glad for at jeg holdt på mit, og man ikke på google kan finde billeder af mig i lilla pels 😉

  • Corporate Mor

   Ja, det var helt sikkert sjovt at prøve. Og jeg skal ikke udelukke helt at jeg kunne finde på at få en makeover igen. Måske uden at få taget billeder, og med lidt mere medbestemmelse over resultatet 😉

 • Corporate Mor

  Ja, det er rigtigt, man lærer altid noget nyt om sig selv i den slags situationer.
  Jeg er fortsat selv på jagt efter de perfekte højhælede til brede plader. Jeg har hørt godt om Roccamore, men jeg synes de ser ret smalle ud… Jeg er glad for Angulus’ højhælede støvler, de er lidt bredere end gennemsnittet. Men den perfekte brede pump eller stilet som sidder godt på foden, den har jeg fortsat til gode 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.