Inspiration

Derfor bør du have en “kriseplan”!

 

Klokken er 22.56, det er søndag aften, og pludselig hører du en rislen..

 

Der er et spejder ordsprog som hedder “Vær beredt”, og deri ligger der mange kloge tanker. For uheldet sker imens du mindst venter det, og altid på et ganske ubelejligt tidspunkt. Din cykel er altid punkteret mandag morgen, når du har et møde klokken 8.00. Og du spilder kaffe ned af dig selv, hver gang du har hvidt tøj på, og kun når du har hvidt tøj på. Det samme sker i hjemmet. Din vaskemaskine sætter ud, lige når du kommer hjem fra ferie med enorme bunker af beskidt vasketøj og din vvs installatør holder ferielukket.

Så derfor har jeg fundet på noget ret smart, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har nemlig lavet en ekstra kontaktliste i min telefonbog på telefonen. Her lister jeg de vigtigste numre på dem der kan hjælpe mig hvis noget går galt. Og her tænker jeg ikke kun på professionelle mennesker, men også kloge mennesker i dit netværk. Den der onkel som bare ved alt om biler, kunne være handy at have ved hånden hvis Fiaten gik i stå på motorvejen, og du sad og ventede på autohjælpen. Hvem ved, måske vidste han lige hvordan man fik gang i bæstet igen.

Der er mange ting som kan gå galt når man har fast ejendom. I mit lejlighedskompleks var der for 2 år siden vandskade i så voldsomt et omfang, at beboere tv. fra stueetagen til 4 sal måtte relokeres imens skaderne blev udbedret. Der havde det været godt at kende en dygtig blikkenslager kolding

Hvis du bor i det jyske, så kan du overveje at tilføje denne dygtig blikkenslager kolding til din liste

Så i alle tilfælde bør du også have en fast vvs’er på din telefon kriseliste. Både til et sprunget vandrør og til at fikse opvaskemaskinen. Der er ingen der har tid til at vaske op i hånden!

På min liste: 

Den lokale handymand

VVS

Elektriker

Viceværten i bygningen

Det Mobile cykelværksted

 

Har du andre som bør tilføjes til en kriseliste?

vvs priser 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.