Inspiration,  Karriere

Derfor er din karriere ikke liniær

 

Lad mig se dig gå frem, tilbage, fra siden til siden!

Inspiration er en god ting (ikke nødvendigvis kun den fra Nik og Jay), og jeg er selv blevet ret inspireret af følgende artikel fra Linkedin.

Vi taler meget om karriereplanlægning, og allerede på studiet skal man begynde at overveje sine muligheder, og ikke mindst de fravalg man gør sig i form af forskellige fag eller specialer. Artiklen er skrevet af CEO Karl-Thomas fra Opel, og han er stærk fortaler for at droppe karriereplanlægningen og blot tage de muligheder som byder sig. Og sørge for at lave noget du synes godt om. Lidt ud fra devisen, at det er svært at planlægge sig til et job som top chef. Særligt hvis du starter helt fra bunden, som de fleste jo gør.

Jeg havde selv planlagt et helt andet karriereforløb da jeg gik på universitetet. Men så kom jeg ud, og blev klogere/skiftede interesser, og nu står jeg her istedet. Jeg sætter mig stadig mål, men det er ikke 5 års mål eller længere ude i fremtiden. Det er simpelthen for usikkert. Det er godt at have noget at stræbe efter, men det er vigtigere at være i processen, i min optik.

Har du lagt en helt lineær plan for din fremtid og karriere? Bare husk at det aldrig er for sent at ændre retning.

 

 

 

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.