Mode

Efterårstrends jeg glæder mig til

Der sker mange gode ting i efteråret, også modemæssigt.

Jeg har set lidt nærmere på de trends som er på vej i efterårs/vintermoden, og der er et par imellem som jeg glæder mig rigtig meget til!

Det er varmt, riflet, og lækkert!

Nu er det igen muligt at købe lækre ting i fløjl! Jeg elsker fløjl i alle afskygninger, og synes trenden med lidt bredere bukseben i fløjl ala 1970’erne er rigtig fin. Og klædelig til de fleste kropsformer.

Jeg har netop investeret i et par bukser med brede bukseben, og det er længe siden jeg sidst har ejet noget i det snit. Det første jeg gør på vej til arbejde er da også at få bukserne viklet ind i kæden, og har derfor nogle temmelig olieplettede røde bukser nu… De er dog ikke i fløjl, jeg tænker at et kraftigt materiale ikke så nemt vil gå ind i kæden (eller også skal jeg investere i nogle cykelklemmer 😉 )

Og ja, det er helt tilfældigt at alle de valgte sager er i navyblå. Det er bare min farve!

Peplum

Snittet som kan redde en topmave dag. Peplum har været fremme i et stykke tid og fortsætter heldigvis ind i efteråret og vinteren. Det er også et virkelig godt snit til jul, og julefrokoster hvor det giver mulighed for liige at spise lidt ekstra.

Skotsk, skak, køkken, alle tern er in!

Jeg har (naturligvis) allerede investeret i en ternet blazer. Mindre kunne ikke gøre det.

 

 

Jeg håber at du også kan finde lidt inspiration i efterårets trends. Der er også sådan noget som “sokkestøvler” på vej i stor stil og mere velour. Velour er jeg vild med, men sokkestøvlerne minder mig lidt for meget om 1990’erne. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg er fortsat ikke langt nok fra 1990’erne til at tage de trends til mig igen. Det kommer nok.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.