Corporatelife,  Mode

En hel dag på farten? Det kræver sit outfit

Nogle dage er vilde, og så gælder det om at være smart, men stadig comfy.

Jeg har indimellem nogle forretningsrejser, hvor jeg rejser ud og hjem samme dag. Så er det afsted til lufthavnen kl 5.00, og være hjemme igen 20.30. Indimellem er der fly, ventetid, transfer, og møder hvor jeg skal være på. Og der er sjældent tid eller mulighed for at skifte eller blive frisket op, så det gælder om at være parat.

Jeg sørger derfor for at have udvalgt det rigtige sæt inden afrejse. Det skal være behageligt, ellers bliver det en lang dag. Og det skal samtidigt være præsentabel, ellers føler jeg mig ikke godt tilpas. Jeg har en “uniform” der hedder: Løs pæn kjole i mørk farve, mørke blazer, og flade pæne sko.

Kjolen skal være løs og i et materiale der ikke krøller så let. Den skal være mørk, fordi jeg altid spilder kaffe, og det vil være vildt irriterende at gå rundt med en kaffeplet en hel dag. Den mørke blazer understreger dels det professionelle, og så tjener den også som værn for al den aircondition, som jeg bliver udsat for i lufthavn og diverse mødelokaler. Flade sko er et must, særligt når det kommer til flyrejser, hvor der altid er vandren frem og tilbage i lufthavnen.

Her kommer der et par gode bud til nogle rejsevenlige sæt, som kunne bruges til en forretningsrejse.

Kjoler (tryk på billedet for at komme til shoppen) 

 

Blazer

Sko

 

Udover outfittet, så er det godt at medbringe en powerbank, så du kan lade tlf op undervejs. Og ørepropper til flyveren, så du ikke bliver helt groggy af larmen, (og kan få en lille lur). Og jeg rejser desuden ikke med en pæn dametaske. Nej, jeg er så praktisk, at jeg rejser med rygsæk, så jeg kan bære al vægten på ryggen!

Har du gode tips til forretningsrejse? Så meld endelig ind i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.