Inspiration

En Liebster Award?

Jeg er blevet nomineret til en award.. Det er en award der bliver sendt i mellem blogs med mindre end 1000 følgere. Da jeg selvsagt har valgt en målgruppe, som har alt for travlt til at læse blogs, så ligger jeg mere end pænt under de 1000 følgere 😉

Jeg er blevet nomineret af søde Dia fra det Usmukkeliv.dk, som selv er inde på at awarden minder ret meget om et kædebrev. Det må jeg give hende ret i, og jeg er håbløs til kædebreve.. Jeg husker tydeligt de der breve, hvor man endelig skulle huske at sende til 10 andre, for ellers fik man 100 års ulykkelig kærlighed. Jeg var en lille tyk teenager med briller, så jeg havde ligesom opgivet ideen om prinsen på den hvide hest, så de breve blev ret hurtigt arkiveret lodret 😉

Jeg kan dog godt lide ideen i det mere “venindebogs” lignende aspekt i awarden, så det vil jeg gerne udfylde. Og så håber jeg at der er nogen som går lidt mere op i awards end jeg, som får sendt Liebsteren videre i systemet!

Jeg skal svare på 11 spørgsmål, indsætte 11 random facts om mig selv, og derpå stille 11 bloggere 11 nye spørgsmål. Bortset fra at finde hele 11 nye bloggere, så er det er hermed gjort:

 

11 spørgsmål til mig fra Dia

1) Hvorfor blogger du? Det er fordi jeg brænder for mine emner, og jeg mangler et IRL outlet til at komme af med al min viden, og min generelle forargelse over kvinders forhold i erhvervslivet. Bloggen er blevet min legeplads, hvor jeg kan sætte dagsordenen og boltrer mig i emner, som ingen af mine bekendte gider at diskutere med mig.
2) Går du op i jeres side-besøg? Ja det gør jeg da! Eller kunne jeg jo bare skrive en analog dagbog.
3) Hvilke andre blogs læser du? Jeg læser troligt med hos Julia Lahme, The Corporate Catwalk, Memorandum, Acie og BRO blog.
4) Hvor høj er jeres IQ? Jeg har ingen anelse, men jeg vinder indimellem i Bezzerwizzer?
5) Almindelig sodavand eller med aspartam? Jeg har engang været afhængig af cola, så nu drikker jeg kun dansk vand med citrus.
6) Hvilken uddannelse har I? Cand.merc. jur. fra Aalborg Universitet
7) Rød eller blå blok? Rød og blå er lidt gammeldags betegnelser, men jeg kan afsløre at jeg stemmer på Alternativet.
8) Dansk camping eller charterferie? Storby ferie om foråret, dansk sommerhus i sommerferien, og sydpå til vinter.
9) Vegetar eller kød-æder? Absolut kød!
10) Hvilket område på din krop ville du forskønne med plastikkirurgi, hvis du fik det foræret? Det ville jeg virkelig ikke turde, men jeg kunne godt tænke mig at få bleget mine kafferamte tænder. Er dog for nærig til nogensinde at betale for noget så ligegyldigt.
11) Mænd – håndværkeren eller kontor-manden? Kontormand, helt klart. Har haft en tendens til at vælge mænd der lignede mig selv, og sådan er min bedre halvdel også.

 

11 random facts om mig:
 1. Jeg er massiv Marvel og DC comics fan. Geek Girl all the way
 2. Jeg kan ikke lave brun sauce, om så verden afhang af det. Det smager lige grimt hver gang, og jeg har øvet mig MANGE gange!
 3. Mine fødder er vokset 2 størrelser i løbet af de sidste 10 år.. Tør slet ikke tænke på hvor store de bliver hvis den udvikling fortsætter.
 4. Da jeg var yngre, ville jeg gerne være dyrlæge.
 5. Jeg er vild med brætspil, computerspil og stortset alle konkurrencer.
 6. Men på trods af nogenstående er jeg verdens dårligste taber! Jeg hader det så meget, at jeg nogle gange helt må undlade at spille af hensyn til andre.
 7. Jeg er ret god til at lave mad. Og hurtig!
 8. Jeg vandt bronze ved DM i ladcykel i 2013.
 9. Jeg har en kraftig forkærlighed for alt med bobler. Det er bare mere festligt.
 10. Jeg har haft den samme frisure i 7 år i streg.. Men den virker, so why change?
 11. Jeg kunne aldrig flytte tilbage til jylland.. Once you go Sydhavn, you never go back!
11 anbefalinger af mindre blogs

Jeg kunne altså ikke helt komme op på de 11.. Så mange mindre blogs følger jeg simpelthen ikke. Men dem jeg vil fremhæve og nominere er tilgengæld virkelig gode! :

SydhavnsMor – En fellow sydhavner, som også elsker området, og skriver om stort og småt. Hendes guide til sydhavnen, og de mennesker som bor her, er ganske uovertruffen. Og så skriver hun virkelig godt og levende.

Miras madblog – Jeg har fulgt Mira, siden hun deltog i en kokkekonkurrence på tv med Bo Bech for mange år siden. Før Masterchef og alt det der. Hendes mad er lækkert, italiensk og uprætentiøst. Om hun har mindre end 1000 følgere, er jeg lidt usikker på, men jeg vil gerne nominere hende alligevel.

Sines sider – Jeg tjekker ind imellem ind hos Sine, og følger hendes gode og vedkommende tanker om familieliv, kvinder og karriere. Kan absolut anbefales.

Zitella – Det er længe siden at Zitella har postet noget, men jeg vil gerne sende en tanke den vej alligevel. Jeg har nemlig været glad for at læse med, selvom jeg har mand og børn. Det er singletanker, og tinderdates der er dominerende, men det er altså også morsomt.

 

 

11 spørgsmål til de nominerede fra mig (jeg har ladet mig inspirere af Maise Njor og Lisa Grues venindebog) :
 1. Dit vildeste hollywood crush?
 2. Jeg bliver genert når…
 3. Når jeg er alene, kan jeg godt lide…
 4. Jeg savner tit..
 5. Det gør mig stresset når..
 6. Når jeg ikke er tilstede, omtaler folk mig oftest som..
 7. Mit højeste materielle ønske er..
 8. Yndlings ferielokation
 9. Forhold til sociale medier?
 10. Økologi eller ej?
 11. Det gør mig stolt når…

 

 

Så er stafetten givet videre! God fornøjelse!

 

3 kommentarer

  • Corporate Mor

   Det er jeg meget glad for at du spørger om! Det er i den grad en undervurderet sportsgren 😉

   Hvert år bliver der arrangeret et løb af bærende kræfter indenfor ladcykel “eliten”, om man vil. Altså dem der virkelig går op i det. Det har fundet sted i Kødbyen og på Carlsberg grunden tidligere.

   Man møder op med sin ladcykel og tilmelder sig på dagen i den kategori/kategorier man helst vil cykle i. Jeg vælger “kvinder”, da der af mystiske årsager aldrig er særlig mange af os repræsenteret, så der er kun den ene kategori.

   Der er en bane som man skal cykle. Første omgang er uden læs, og de 3 efterfølgende omgange er med 10-15kg læs på.
   Jeg har min trofaste “Sorte Jernhest” som i forvejen vejer 40 kg, så det er hårdt!

   Der er altid vogne med god mad, og øl, og der er virkelig god stemning. Det er et rigtig hipster arrangement, men helt nede på jorden. Og man kan få lov til at prøve alle typer ladcykler den dag, så det er bare med at komme afsted 🙂

 • Corporate Mor

  Lige præcis 😉 Det kan også blive for corporate!
  Jeg må ind og kigge lidt på din blog så, det lyder rigtig godt med karriere indlæg. Jeg finder selv meget inspiration i hvordan andre arbejder, og strukturer deres karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.