Diverse

Endelig weekend

Kender i de uger som bare synes uden ende?

Sådan en uge er jeg netop ved at være igennem og jeg glæder mig enormt! Arbejde er ok, men der skal også være plads til noget andet. I aften skal jeg indløse min fødselsdagsgave i Royal Arena, og det bliver rigtig fedt. Der har jeg endnu ikke været, selvom jeg bor relativt tæt på. Resten af weekenden står i familiens tegn, og forhåbentlig bliver det vejr til en lille sejltur eller to. Jeg mangler også stadig at få testet min fødselsdags våddragt, så krydser virkelig fingre for dejligt sensommervejr i weekenden. Solen skinner dejligt på Bryggen i dag, så jeg har lov til at håbe på det bedste.

Weekenden er altid ret hellig for mig, for hverdagene stormer bare afsted. Det er skønt med små huller i kalenderen, hvor jeg har mulighed for at dyrke lidt mere spontane aktiviteter med mine børn og bedre halvdel. Såsom at tage i skoven, svømmehallen, eller bare være hjemme og spille Afrikas Stjerne eller Uno. Min ældste er en vaskeægte spilledjævel, så det er altid sjovt.

Jeg håber du får en dejlig weekend, ligegyldigt om den står på børnefødselsdage, shopping,   fliserens og algebehandling i haven, eller store fadøl med dine venner i fredagsbaren, eller en kombo af det hele.

http://jyskalgeservice.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.