Inspiration

Er du ambivert?

Føler du dig både ekstrovert og introvert?

Jeg har taget mange test efterhånden for at etablere hvilken type jeg er. Både MBTI og Ennagram tests, og de viser lidt forskelligt hver gang. Det er i sig selv ikke så mærkeligt, men det punkt hvor det afviger, er min præference for enten introvert eller ekstrovert. Alle kan selvfølgelig have en dårlig dag, men det har undret mig at jeg altid afviger en my til den ene eller den anden side. Og det står også i skarp kontrast til alle mine andre præferencer, hvor jeg er helt sort/hvid.

Men så opdagede jeg et for mig nyt ord; ambivert. Ikke intro- eller ekstrovert, men evnen og ikke mindst behovet, til både at være sammen med andre mennesker, og fordybe sig i selvstændige projekter.

Jeg blev gjort opmærksom på denne artikel på LinkedIn. Karina Drabsch beskriver meget fint hvilken “åbenbaring” det kan være pludselig at passe ind i en helt afgrænset kasse. Ikke at skulle tvinge sig selv til at leve op til en label som enten ekstro- eller introvert.

Artiklen har mine varmeste anbefalinger, og hvis du kan se dig selv have præferencer for begge dele, så gør endelig som Karina foreslår. Fortæl din HR medarbejder/eller i en jobinterview situation at du er ambivert, og har en præference for både det intro og ekstroverte. Det gør det bare nemmere for alle.

Vil du gerne teste om du har ambiverte træk, så læs mere med her og se om du kan nikke genkende til de 9 typiske udsagn som passer på en ambivert.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.