Inspiration

Giveaway: Mindfullness Kalender

lavet i samarbejde med Griffle.dk

Nærvær, ro og mindre stress.. Lyder det som ønskerne på din julegaveliste?

Vi lever i et vildt performance samfund, hvor alt går hurtigere og hurtigere. Ofte følger vi bare med, da det kan være angstprovokerende at træde uden for normen. At melde klart ud at jeg altså ikke har lyst til at være “robust”, “omstillingsparat” og “agil”. Særlig ikke på bekostning af mit mentale helbred. Travlhed, især den vedvarende travlhed i kombination med usikkerhed om jobroller eller arbejdsopgaver, kan være første trin på vej mod stress..

Mindfullness Kalender 2018

Der skal vi ikke hen! Derfor sagde jeg også ja tak, da online forlaget Griffle, kontaktede mig med henblik på at anmelde deres nye Mindfullness kalender for 2018. Mindfullness dækker over at opnå balance og nærvær i din tilværelse. Der er ikke noget hokus pokus, eller alternativt behandlerhejs over det. Det gælder blot om at fastholde dit eget fokus på de gode ting i dit liv. Eller på ting du gerne vil blive bedre til. I bund og grund fungerer mindfullness meget som en lille pause, hvor du kan reflektere over et emne eller spørgsmål som du selv vælger. Men det kan være abstrakt for mange at sætte sig i 10 min og bare kigge ud i luften.

Derfor har Sanne Roesen, som også arbejder som stresscoach, lavet denne kalender. Det er et mere håndgribeligt værktøj, så du netop ikke skal sidde og kigge ud i luften, men kan følge kalenderens angivelser. Bogen indeholder også en almindelig kalenderfunktion, så du kan anvende den helt som du ville bruge en almindelig kalender. Der er tips og ideer til en mindful hverdag, små ånde­drætsøvelser, dagens “juhu-liste” og en trivselsmåler, der registrerer dit daglige humør. Kalenderen er uden datoer, så det giver mulighed for at starte  op med det samme og stadig have et fuldt kalenderår. Der er dog ikke mulighed for at få overblik over helligdage og den slags, hvilket en kontrolfreak som jeg havde sat pris på.

Kalenderen har et godt format til at ligge på skrivebordet, og til arbejdstasken. Den vil være god at have på kontoret, så du har mulighed for at opdatere den dagligt, og lige tage 10 min for dig selv.

Give Away

Og fordi det er jul og vi nærmer os et frisk nyt år, så kan du blive den læser som har mulighed for at vinde din helt egen Mindfullness kalender! Du skal bare skrive i kommentarfeltet, hvorfor du gerne vil blive mere nærværende i 2018. Vinderen bliver udtrukket den 20 december 2017.

Hvis du ikke kan vente, så er der mulighed for købe bogen hos Griffle.

11 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.