Corporatelife,  Inspiration

Fejring af mærkedage

Uanset om du arbejder på et lille eller stort kontor, så er det vigtigt at fejre højdepunkterne.

Om det er runde fødselsdage, babyer eller jubilæum, så er det en god ide at markere  det på kontoret. Jeg har indimellem haft nogle chefer som nærmest ingen føling har haft med medarbejdernes liv. Og for dem kom det som en stor overraskelse hvert år, når kollegerne “pludselig” havde fødselsdag. For ikke at tale om hvis de blev gift, fik børn eller havde været på arbejdspladsen i 10 år.

Heldigvis har der altid været gode kolleger til at understøtte chefen, og de havde en unik sans for fejring af kolleger, samt indkøb af gode og personlige gaver. De vidste nøjagtigt hvad kollegaen ville sætte mest pris på af brugskunst eller boligtilbehør. Eller om det skulle være golf udstyr eller gadgets. De kolleger er virkelig guld værd!

Da jeg stoppede på mit tidligere job, fik jeg rigtig mange fine gaver, blandt andet bageudstyr som jeg blev utrolig glad for. Det kan betale sig at høre efter i kantinen eller til fredagsmorgenmaden, hvis man skal have et par ideer til den næste fejring.

 

Måske en fin guide til København til din udenlandske kollega?

 

Hvad skal man så købe?

Hvis der er dig som har fået opgaven med at købe gaven til kollegaen, men du ikke rigtig ved hvad vedkommende kan lide, så kan det være en god ide at købe noget klassisk. Hos www.decorateshop.dk kan du vælge imellem mange designklassiskere som Hay og Normann Copenhagen. Der er også mere “skæve” bud fra Ferm Living og WE:DO:WOOD.

Hvis din fantasi svigter dig helt, eller din kollega vitterlig ikke interesserer sig for andet end sit job, så er det altid en god ide at købe chokolade eller lakrids.

På mit kontor skiftes vi til at købe gaver eller arrangere fejring af kollegerne. Og bøger er altid et godt bud til en sikker gave. En god krimi, eller måske en tur guide hvis du ved at din kollega skal på storby ferie eller lignende.

Noget spiseligt er altid en god ide, hvis din kollega er svær at købe til.   

Hvis du er på et lidt strammere budget, så har Decorateshop også lavet en god gaveguide til forskellige prisklasser.

Hvad har du sidst fået af gode gaver på din arbejdsplads?

7 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.