Diverse

Flere farver til efterårsgarderoben

Nu skifter vejret for alvor, og det gælder om at holde det gode humør

 

Jeg ved ikke om det reelt er vejret eller min fremskredne alder, eller blot moden der gør det, men jeg er begyndt at gå rigtig meget i farver. Og ikke bare farver, PIGE farver! Det er ikke noget der hedder, siger min søn på 7, men jeg går rigtig meget i rød og lyserød. Gerne på en gang, for det gør mig så glad. Og leopard. Jeg er glad for et flot leopardprint. Jeg købte en rigtig lækker klassisk ulden vinterjakke fra & other stories sidste vinter, så den glæder jeg mig til at bruge igen. Den er sort og helt klassisk, så den kommer til at matche mine andre farver så fint. Dertil har jeg dun jakke fra Monki, som først kommer i brug, når temperaturen rammer frysepunktet. Den er SÅ varm og god, selvom jeg ligner en mumitrold med den på 🙂

Og i skal selvfølgelig ikke snydes for mine nyanskaffelser, så her kommer mine efterårsopdateringer:

Fin grøn nederdel i asymmetrisk snit med guldknapper. Det er mange år siden jeg har ejet en grøn nederdel, men snittet var så fint på denne. Jeg bruger den til en hvid eller gråmelereret blazer.

Den lækreste varme sweater i glade 80er farver. Virkelig god til at forlænge brugen af læderjakke, på de køligere dage, og til sejlture. Udsolgt lige nu, men indimellem er den på lager igen. Bruges mest til fritid lige nu, men når kontoret bliver koldere vil jeg sætte den sammen med en sort lædernederdel og høje støvler.

Efter lang tids søgen er det lykkedes for mig at finde den helt rigtige læderjakke. Den er fra YAS, og har mange fine detaljer (og den er endda på bud lige nu). God til cykelturen til arbejde, så jeg ikke koger helt over.

Jeg har naturligvis også opdateret på blazerfronten. Jeg har igennem det sidste år ledt efter den helt rigtig lyserøde blazer. Ikke for beige, og ikke for pink. Det er nu endelig lykkes i denne sag fra Zara. Jeg bruger den med en rød tshirt indenunder for lige at få lidt ekstra power.

 

 

Mine go-to vinterstøvler er egentlig fra en ridebutik. Jeg var kun hestepige i ca 6 måneder i min spæde ungdom, men disse støvler er bare enormt slidstærke, og holder år efter år. Ikke for brede og ikke for smalle (dog små i str, så gå et nummer op). Jeg bruger dem til transport til og fra arbejde, hvor jeg så skifter sko. Nogle gange har jeg dem også på på kontoret, hvis der er lidt mere casual dag.

 

Det er primært highstreet ting jeg har investeret i, da det jo er lidt sæsonbetonet med disse farver. Men ikke desto mindre glæder jeg mig til at gå et farverigt efterår i møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.