Skønhed

Flere nemme frisurer…

… til trætte mødre og andre interesserede. Jeg kommer oftest ret hurtigt ud af døren, og får sjældent gjort ret meget ved mit hår. Det bliver til en knold eller en hestehale, og så stopper festen der. Langt de fleste dage, så hænger det bare. Hvilket ikke er så praktisk, hverken på arbejde, eller derhjemme med drengene.

Så jeg har fundet frem til et par nemme upgrades til hestehalen! Det er sket i ren erkendelse af, at der ikke bliver ekstra tid på badeværelset til mig de næste mange år, så jeg kan ligeså godt øve mig, og blive bedre til det jeg allerede kan.

Her kommer en fin måde at gemme de knap så kønne elastikker på:

ponytail
Fin og nem afslutning på helt almindelig hestehale

Og er er et godt fif til at få hestehalen til at syne længere og mere fyldig:

langhest
Få en fyldigere hestehale, samt andre gode tips til at pifte hestehalen op

Og nej, det er ikke rocket science det her, men jeg synes det er god inspiration. Jeg falder nemlig ret tit tilbage i “plejer” om morgenen, og plejer er aldrig godt 😉

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.