makeup
Skønhed

Flot make-up på 5 min

Jeg er stor fan af Lisa Eldridge. Hun er virkelig dygtig makeup artist, og har et hav af video’er, og guides på sin hjemmeside.

For en makeup analfabet som mig, så er det skønt at kunne hente noget hjælp på denne måde. Og særligt fra de videoer som viser nem og hurtig hverdags makeup. Samtidigt viser hun en masse produkter, som jeg ikke anede eksisterende. Highligther? Hvorfor vil  jeg have skinnende hud?  😉 Man bliver SÅ klog!

Her kommer min yndlingsguide til smuk makeup på 5 min. Jeg springer dog øjenskyggen over, da jeg ikke synes at det passer til hverdag. Men det er jo en smagssag og måske virker det for dig.

Find videoen her, og se hendes mange andre gode videoer på hjemmesiden.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.