Diverse

Fødselsdag, ønsker og fremtid!

Så rykkede fødselsattesten endnu et år frem! I dag står den på fødselsdag.

Nu er det atter den 19 september, og min alder er på fremmarch! I dag er jeg 34 i stedet for 33. Det føles ikke anderledes, og så alligevel.. Jeg kan mærke hvordan mine prioriteter ændrer sig i takt med min alder. Det føles naturligt, og ikke som et stort skifte, men jeg kan alligevel ikke lade være med at bemærke nogle små ting. Forfængeligheden er lidt mindre, mine karrieredrømme ændrer sig, og mange andre små ting.

Jeg bliver dog aldrig for gammel til at få gaver! Det er noget af det bedste ved fødselsdage. I år har jeg fået en før-fødselsdagsgave i form af en våddragt, som jeg glæder mig meget til at tage i brug.

Hvis jeg selv skulle ud og vælge en gave, så ville det blive noget af nedenstående:

 

Og denne kjole, hvis jeg var lavet af penge:

I år er jeg ikke engang hjemme på min fødselsdag. Den står nemlig på 2 dages kursus for mit vedkommende. Men det at tilbringe dagen med inspirerende kvinder, sove i hotelsengen uden at blive vækket, og få lækker mad kan nu også noget 🙂

Hvis solen ikke skinner i din ende af landet, så beklager jeg på forhånd!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.