Mode

Før du har gået en mil i en andens sko..

Indlægget indeholder reklame

Fungerer du indimellem som style-guru for dine mandlige kollegaer?

Jeg arbejder på en arbejdsplads hvor der er mange kvinder. Det vil sige at der selvfølgelig også er mænd, men fordelingen er ca. 60/40.

Tidligere var jeg på en “mandearbejdsplads”, og der oplevede jeg indimellem at blive taget med på råd i forhold til dresscode. Jeg kan godt lide mode og synes det er sjovt at sætte mig ind i tendenser. Men det er jo langt fra alle, der har det på samme måde. Blandt de mandlige kolleger var der flere som havde lidt svært ved at vælge den rigtige facon på jakkesættet, og særligt at vælge de rigtige sko.

Heldigvis for dem, så har jeg haft et studiejob i en butik som solgte herresko, herrestøvler og hjemmesko så fine at selv svigermor ville sætte pris på det. Og selvom skoene var fine dengang, så er der alligevel sket meget med herresko moden siden.

Skoene til arbejdsbrug afhænger meget af din branche, men der er nogle grundregler som gør tingene lidt nemmere. Se efter hvad din chef og evt. dine kunder går i, og vælg noget derhen af. Hvis ingen går i lædersko på kontoret, og der ikke er nogen formel dresscode, så vælg nogle behagelige sneakers. Ingen grund til at lide for skønheden, hvis man kan slippe. Og køber du sko med lædersåler, så husk at få dem forsålet med det samme. Dels bliver de helt ødelagte i det danske vejr, og dels går du bedre i dem med ekstra sål på.

Mht. støvler herre, så er det bedre at vælge en lidt neutral spids, og i farven brun eller sort. Man kan slippe afsted med mange typer støvler, hvis blot ens bukser er nøje udvalgt, og passer i længden.

Du kan finde mange super fede herresko hos Mr. Butikken Mr.  har altid stået for mig som værende lidt “gammelt”, men de har virkelig lavet et come-back, så det ikke kun er ensfarvede poloshirts og slacks i beige. Særligt i sko afdelingen har de virkelig fået nogle fine modeller hjem.

Tasman 5935

Rigtig god fornøjelse med skojagten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.