Diverse

Fordi det ikke er helt ligegyldigt hvad du bruger din fritid på..

 

Huske du at pleje dine interesser udenfor arbejdet?

Arbejdet har med at fylde meget i hverdagen. Efter arbejde har de fleste travlt med børn, og almindelige praktiske gøremål. Så det kan være vanskeligt at presse sine fritidsinteresser ind i en travl hverdag.

For mig handler det om at prioritere, planlægge og sige det højt. Jeg planlægger hvilke dage jeg gerne vil løbe eller lave yoga. Så prioriterer jeg at skabe tid, og flytte arbejde og hvad der ellers måtte komme i vejen. Derefter siger jeg det højt til min bedre halvdel, for så forpligter det mere.

På sigt kunne det være fedt at få en mere tidskrævende hobby. Såsom at træne op til et større løb, open water svømning eller måske golf. Der er noget afslappende allerede ved tanken om at man kan få 3-4 timer for sig selv, og kun dyrke det som interesserer dig.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med golf, alene, eller sammen med dine venner, så kan man lige nu få ecco golf sko på udsalg hos Golfexperten. 

Det behøver selvfølgelig ikke kun at være motion. Det er bare min hobby, det kan jo være at du elsker at læse bøger, gerne ville spille dilletant teater, eller lave keramik.

Mht. motionen, så kan det være rigtig svært at få det presset ind i en travl hverdag. Hvis det er tilfældet for dig, så kunne du forsøge at prioritere andre måder at få rørt kroppen på. F.eks ved at cykle på arbejde, lave øvelser på gulvet eller ved altid at tage trappen istedet for elevator.

Selvfølgelig er det optimalt at motionere i længere tid af gangen, men det er bedre med flere små omgange træning end slet ingenting.

Hvis du er mere til de stille aktiviteter, så kunne du også lave en aftale med din partner om at i hver især har en aften om ugen, hvor i har “fri” til at lave hvad i gerne vil. På den måde får du rum til at dyrke din hobby hvertfald en gang om ugen. Hvis du tilmed kan lokke en eller flere af dine venner med, så har du pludselig mulighed for at både dyrke hobby og se dine venner samtidigt.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.