Skønhed

Forfængelig fredag – om øjenvipper

Jeg var en af dem der skamplukkede øjenbryn, og brugte seriøse mængder af blå mascara i 1990’erne…

Skamplukningen af øjenbryn er jeg heldigvis holdt op med, og noget af håret er kommet retur. Men mine manglende makeup fjerningsrutiner og brug af dårlige produkter har efterladt mine vipper lidt tynde og stumpede. Heldigvis kan man gøre meget for, at give vipperne lidt hjælp på vejen til lange bedårende dådyr vipper.

 

1. Øjenvippeserum

For at få lange øjenvipper kan det være en hjælp at prøve med en øjenvippeserum. Serummet skulle efter sigende påvirke vippernes rødder. For de fleste vil vipperne vokse sig lange og tætte, og dermed give dig synligt længere øjenvipper.
Serummet skal bare påføres én gang dagligt, gerne om aftenen efter du har renset din makeup af. Så hvis du vil have længere øjenvipper, så er det en god mulighed. Det er ikke alle der oplever samme effekt, men hvis det virker for dig, så kommer besparelsen jo igen i form af al den mascara du slipper for at købe 😉

 

2. Eyelash extensions

For at få en hurtig effekt og lange øjenvipper med det samme, så kan du prøve eyelash extensions. Du kan enten få sat enkelthår på eller vælge “buketter”, som er 5-6 hår ad gangen. Jeg har prøvet at få buketter, og det så virkelig fint ud. De skal dog fyldes op en gang hver 3-4 uge, når hårene falder af. Hårene er fint bukkede og tætte, ved påsætning så du slipper helt for mascara og vippebukker i et par uger.

 

3. Falske øjenvipper

Den hurtigste og billigste måde at få længere øjenvipper er ved at bruge falske øjenvipper. Igen husker jeg 1990’erne og fester med falske øjenvipper på. Det så godt ud, men hvis du ikke var prof i at sætte dem på, så så det samtidigt ret kikset ud når vipperne hang ned på kinden i løbet af aftenen. Jeg nævner ingen navne. Nu skriver vi 2017, og der er sket meget med falske øjenvipper, og det er efterhånden væsentligt nemmere at påsætte. Så hvis du har en særlig dag der kræver store og smukke øjne, så er det bestemt en god mulighed.

 

Det var tips til vipperne, som er en af de småting som jeg nogle gange hæfter mig ved i spejlet. Forfængelighed er en skør ting, men det er svært at ligge på hylden. Efter en god lang ferie uden makeup, så har jeg dog lidt nemmere ved at tage på arbejde uden at have gjort så meget. Det ville dog være dejligt med naturligt lange og mørke vipper, så jeg helt kunne spare mascaraen (og tiden foran spejlet) væk! Åh, den forfængelighed.

 

 

http://long4lashes.dk/

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.