Diverse

Gaven til pendleren, eller manden i dit liv

Mangler du den sidste julegave, eller en god julegave til dig selv, så er der hjælp her.

Til pendlerdamerne derude, så er der brug for det gode transportmiddel fra og til stationen. Mange har et gammel lig til at stå fast på stationen af hensyn til tyveri. Men kunne det ikke være skønt med en god let jernhest, som du kunne tage med i toget? Uden at skulle være bodybuilder?

Jeg ejer selv en rigtig tung damecykel. Sådan en rigtig mormor en, med en kæmpe kurv, og barnestol på. Når jeg engang imellem skal tage s-toget, så bander jeg cyklen langt væk, for jeg føler at jeg slæber rundt på 50 kilo mursten. Det er nok sat lidt på spidsen, men den er hvertfald tung. Og ganske uhandy i et overfyldt tog. Jeg har prøvet at balancere i morgentrafikken med mit røde lyn, og det er aldeles uelegant.

Så jeg overvejer selv at investere i et lyn af en racercykel. Især nu hvor mine børn sjældent skal bagpå min cykel, så hele ideen med barnestolen skal snart afskaffes. De fleste racercykler er dog knap så kønne, men man kan få en såkaldt “hybridcykel”. En som kombinerer de gode ting fra en racercykel, med de gode ting fra en god damecykel.

Let og handy, uden at være alt for Tour de France agtig. Og endda med plads til baggagebærer. Så mangler jeg bare en god hjelm, en podcast og en cykelvenlig taske. Har du nogle præferencer til pendlerturen?

 

 

Find gode racercykel tilbud her

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.