Diverse

En genvej til fyldigt hår

Kender du også hende på kontoret som altid har lækkert hår? Hun kommer fejende ned igennem gangen med en stor fyldig manke, som bare falder perfekt…

 

Jeg kender hende godt, og jeg kan ikke lade være med at tænke om hun måske snyder lidt? Altså med hendes hår? Nogle kvinder har selvfølgelig naturligt lækkert hår, som bare altid ser velplejet ud. Jeg er selv ret heldig, hvis jeg husker at passe godt på manken. Men indmellem kan det være fristende at overveje lidt hjælp i den retning.

Jeg har prøvet et hav af produkter som alle lover stort og fyldigt hår. De fleste har skuffet mig fælt, og gjort mit hår fladt og skinnende (på den dårlige måde). Så næste skridt er at overveje extensions. 

Hair extensions eller på mere mundret dansk, hår extensions, kommer i mange varianter, og kan sættes ind under mit eget hår. Så giver det ligesom en illusion af stort tykt hår, og mange extensions kan holde i op til et år, hvis man passer godt på dem.

Jeg ved ikke om det er behageligt at gå rundt med, men jeg synes at jeg ser flere og flere, som får lidt hjælp til de lange lokker.

Har du et godt hår tip til fyldigt hår? Og kan du anbefale extensions?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.