Gode film til mødrene

popcorn-movie-party-entertainment

Ken Loach er en fremragende engelsk filminstruktør, der er kendt for sin socialrealistisk stil og socialrealistiske temaer. Nu kan hans seneste film Looking for Eric ses på Filmstriben.

Se eller gense også den bevægende Sweet sixteen eller andre film med et socialrealistisk touch.
Spillefilm, 1t 51 min

Looking for Eric – Da hans stedsøn får rodet sig ud i noget skidt med en lokal bølle, og han samtidig skal mødes med den kvinde han elskede, men forlod for 30 år siden, må Eric søge hjælp hos sin imaginære ven, der er ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller Eric Cantona.
Spillefilm, 1t 31 min

Sherrybaby – Da den tidligere stofmisbruger Sherry bliver prøveløsladt forsøger hun desperat at knytte sig til sin datter, der er vokset op hos hendes bror. Vejen tilbage til familien og tilværelsen uden for fængslet er dog vanskelig og heroinen er en lokkende mulighed for den følsomme Sherry.
Spillefilm, 1t 37 min

Slumming – Sebastian cruiser rundt i Wien i sin bil uden noget mål med tilværelsen. Han fordriver tiden med at date piger, som han fotograferer under bordet, og besøge usle barer som en slags slumturist. Bare for sjov dumper han en vinternat den alkoholiserede Kallman på en bænk i Tjekkiet, og det bliver en lang rejse tilbage til Wien for ham.
Spillefilm, 1t 42 min

Sweet sixteen – Liam er 15 år og har en heroisk plan i sit unge hoved. Han vil redde sin mor ud af det kriminelle miljø, som har sendt hende i fængsel og skabe et hjem for hende. Planen driver ham ubarmhjertigt selv ud i det kriminelle miljø med fatale følger.

Mest for børn
Spillefilm, 1t 20 min

Af banen – Torben har været elitespiller på Hvidovres førstehold, men nu er fodboldstøvlerne stillet på hylden. Han kigger lidt dybt i flasken, og ægteskabet er røget, hvilket har givet ham et noget anstrengt forhold til sin søn, hvis drengefodboldhold han bliver sat til at træne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*