Skønhed

Gode tricks til Panda øjne!

Løber din makeup også væk i utide? Og er du konstant fyldt med sorte rander?

concealer

Jeg er altid på udkig efter gode og nemme make-up tips. Hvem har lige tid til at stå og eksperimentere med panda-øjne i 30 min om morgenen, inden den står på havregrød og ekspres fart til daginstitutionerne?? Derfor bliver jeg altid lidt ekstra glad, når jeg falder over nogle nemme tips. Du kan se nærmere herunder hvad jeg gør/prøver at gøre for at se frisk og lækker ud.

549a234b4eb97_-_hbz-concealer-embed-tinted-moisturizer-lg

Concealer er en fast del af min rutine, da de sorte genstridige rander under øjnene bare dukker op morgen efter morgen. Det er heldigvis blevet bedre efter mine børn er vokset til, men alderen fornægter sig desværre ikke 😉

Jeg bruger pt. en effektiv concealer fra Nilens jord. Den har både en fast “creme” som jeg bruger i øjenkrogen, og så en mere flydende “creme”, som jeg bruger under øjet.

Guiden herunder lister nogle virkelig gode og nemme tips.  Allerede ved trick nummer 2, kunne jeg se at jeg har gjort det forkert i mange år. Find guiden lige her! 

Jeg har også tippet om andre gode og hurtige makeup metoder her og her. Tidsoptimering og nye tricks bliver jeg bare aldrig træt af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.