Diverse

Har du din egen butik?

Fordi græsset nogle gange er grønnere..

Kender i det med at have en bestemt type job, men i virkeligheden gerne vil prøve kræfter med noget andet? Efter at have brugt 10 timer i den samme kontorstol foran en skærm, så er jeg virkelig frisk på at prøve noget andet.

I min spæde ungdom og studietid der stod jeg i butik. Der hvor jeg arbejdede i længst tid, var i en skobutik i Aalborg, hvor jeg solgte herresko. Jeg var ret god til det, hvis jeg selv skal sige det. Og det var ret hyggeligt, for jeg arbejdede tæt sammen med en hel flok andre kvinder. Og jeg tror netop det er den oplevelse, som får mig til at ønske mig en butik. Engang imellem når jeg cykler forbi nogle tomme butikslokaler i mit område, så drømmer jeg om at starte en lille shop. Bare en lille en med kaffe og flotte kager. Eller måske sko, når det nu er mit ekspertiseområde 😉 Eller rådgivning.. Bare mig i et lækkert lokale med kaffe og nogle gode stole…

Hvis du har din egen butik, og føler at dit lager sejler, og du har brug for hjælp til automatisering af lager? Du kan se mere om Lagerautomation her,  hvor du finder din partner indenfor lagerautomatisering. 

Der er mange forudsætninger der skal være i orden for at kunne lave sin egen shop, og jeg skal nok være lidt mere klar på produktet, lokaler, lager og så videre, før jeg helt oprigtigt kaster mig ud i det.. Men drømmen, den er hyggelig!

En kommentar

  • Camilla Rahbech

    Må indrømme, det også er en af mine drømme. Bare lave en lille, hyggelig fotobutik, hvor man kunne komme ind til en kop kaffe, mens vi snakkede om billeder og hvordan jeg vil kunne imødekomme dennes behov. Men jeg tør ikke tage skridtet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.