Diverse

Har du en god sundhedsforsikring?

Nogle virksomheder gør rigtig meget ud af deres medarbejdergoder..

Jeg har tidligere været omkring emnet fryns, og i særdeleshed hvilken type fryns du kunne bede om ved den årlige lønforhandling, hvis du ved at det bliver op af bakken at få reelle penge ud af din arbejdsgiver.

Meget fryns kan nemlig trækkes fra i skat, og det giver arbejdsgiver et større incitament til at tilbyde det. Og medarbejderne bliver glade.

Der kan tilbydes mange forskellige ting, såsom avisabonnementer, fitness og sundhedsforsikring. Der er en tendens til at arbejdsgiverne i højere grad vælger den “sunde” fryns, hvilket passer godt med trenden i samfundet generelt. Det er ikke ofte man ser ser “fri cola” eller “Snickers” ad libitum listet under medarbejdergoder i et jobopslag.

Hvis du er i tvivl om hvilke sundhedsgoder som er skattefri for arbejdsgiver, men som kan udløse en beskatning af dig, så kan du se en udførlig liste her.

Jeg synes det er ret positivt med en tendens til sunde frynsegoder. Jeg har tidligere haft en sundhedsforsikring igennem mit job, men dog aldrig benyttet mig af den, da det aldrig blev aktuelt i forhold til de ydelser der var inkluderet i den.

 

Hvad bliver det næste?

Jeg er spændt på at se hvad der kommer til at være inkluderet i fremtidige goder. Skal kosmetiske operationer og tilskud til rodbehandlinger være en del af det? Det kunne være en god hjælp i den daglige økonomi, og jeg er ret sikker på at mange medarbejdere ville hilse det velkommen.

Men spørgsmålet er jo at finde et naturligt leje for, hvad arbejdsgivere skal “blande” sig i, uden at medarbejderne føler at det er invasivt. Jeg ville selv synes at tilskud til mere kosmetiske operationer ville være på grænsen til overdrevet. Hvorimod tandlæger, fitness, og andre sundhedsspecialister igennem en sundhedsforsikring ikke ville genere mig.

På mit nuværende arbejde er der et motionsrum, og frugtordning, men ellers er der ikke tilskud eller tilbud på andet fra arbejdsgiverside. Der kunne jeg godt komme på et par ting, som kunne motivere medarbejderstaben, hvis det blev indført som gode 😉

 

Har du en sundhedsforsikring igennem jobbet, og hvad er der inkluderet i din ?

 

For hvad koster en rodbehandling egentlig?

 

 

 

https://www.godtsmil.dk/behandlinger/rodbehandling/

 

 

 

 pris på rodbehandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.