Diverse

Har du styr på dit udstyr? – om iværksætteri

Reklame for anmasi.dk

Jeg prøver at favne bredt her på bloggen, men jeg kan se at jeg i mine indlæg om iværksætteri, ikke er kommet så langt fra min egen metier. Mine ideer er ofte rådgivning og/eller butik med varer, og det er jo langt fra bredt. Der findes så mange forskellige professioner, og ligeså mange typer af iværksættere, så det vil være lidt synd kun at blive i min egen andedam. På mit arbejde lancerer vi snart rådgivning til forskere, og iværksættere som er igang med at udvikle lægemidler. Det er en meget spændende niche for sig selv, og den vil jeg gerne fremhæve idag.

For udvikling af lægemidler giver virkelig mening. Både fordi priserne bliver lavere på medicin, hvis der er flere om buddet, og fordi der sidder patienter i den anden ende som virkelig har et behov. Fra ideen om et lægemiddel over udviklingen til faktisk salg, kan der sagtens gå 10 år. Det er ikke en hurtig branche. Der skal udvikles, og testes i en uendelighed. Men det giver rigtig god mening, for hvem har lyst til at indtage medicin som ikke er ordentlig testet? Jeg har selv arbejdet med lægemidler i mange år, og det er bare et felt i rivende udvikling, med en masse interessante og ofte vanskelige etiske dilemmaer.

Du må aldrig gå ned på udstyr

Idag er jeg teamet op med Anmasi, som sælger udstyr til netop lægemiddelindustrien (kan også bruges indenfor levnedsmiddel og andet). Ved fremstilling af lægemidler skal du overholde flere forskellige regelsæt, herunder regler om GMP (Good manufacturing practice) og GVP (Good pharmacovigilance practice). Det er nogle kæmpe regelsæt, og det kan anbefales at hyre nogen ind som er eksperter, eller få eksperthjælp. Særlig reglerne om GMP er vigtig i forhold til dit udstyr. Så hvis du er kommet forbi idestadiet, eller mangler noget godt udstyr til at teste din ide på, så tjek https://anmasi.dk/. 

 

Held og lykke med ideudviklingen

 

2 kommentarer

 • Pernille

  Har du lyst til at lave et indlæg med forskellen og bud på hhv business casual og business formal? 🙂 Det er dresscoden på mit arbejde (casual på kontoret, formal ude ved kunder). Men jeg er lidt på bar bund 🙂

  • Karrieremoar

   Hej Pernille
   Det kan du tro! Jeg går lige i tænkeboks.
   Det er altid lidt et dilemma for kvinder, for mænd har jakkesæt, som kan dresses op og ned, men i bund og grund er det samme sæt, både til casual og formal. Men kvinder har flere muligheder, og dermed også en del flere faldgrupper.
   Jeg prøver at komme med lidt inspiration snarest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.