• Hummel sko – et gammelt mærke i nye klæder

  I min serie omkring fodtøj vil jeg starte ud med min absolutte yngling som er Hummel. Grunden til at Hummel er min yngling er egentligt meget simpel. Da jeg var en lille pige, der var Hummel hot, og jeg kan stadig huske min far i hans røde Hummel dragt og Hummel sko når han underviste i fodboldt. Kort sagt, jeg er vokset op med Hummel, og derfor er det noget der ligger mig tæt til hjertet.

  Nu er det ikke sådan at jeg kun køber Hummel sko, slet ikke, men som sagt, så er det Hummel der lægges ud med i forbindelse med min kommende gennemgang af de mange skomærker der kan købes her i Danmark.

  Hummels histori – meget kort

  Hummel bliver startet så langt tilbage som i 1919 i Hamburg. I starten hedder det Messmer & Co. Navnet Hummel kommer til i 1935 og på det tidspunkt laves der fodboldstøvler, håndboldsko og skøjter. Faktisk hedder firmaet på det tidspunkt Hummel-Hummel som er en slags hilsen der bruges i Hamburgområdet – det er dog ikke noget jeg har kunnet finde yderligt omkring, så den må stå der.

  I 1969 kommer det logo som vi alle kender – humlebien – til verden. I 1980′erne er Hummel sponsor for det Danske landshold i fodboldt, og de af os der har aldren til det kan sikkert huske drengene ved VM i Mexico i 1986. Det var de tider hvor vi var unge og frejdige.

  I 1999 går det ikke så godt for Hummel, og det ender med at Christian Stadil køber Hummel og igennem hans geniale ledelse genrejser han firmaet Hummel. I dag er Hummel et firma alle kender, og et brand som vi gerne giver en del penge for. Udover det, så er det også et mærke som efter min mening laver nogle produkter der rent faktisk kan siges at være af meget god kvalitet.

  Typer af Hummel sko

  Hummel laver mange forskellige slags sko, og herunder vil jeg gennemgå nogle af disse typer sko.

  Sandaler og slippers

  Står den på afslapning eller har man brug for noget blødt og lækkert efter en træning, så er Sandaler og slippers fra Hummel nok lige sagen. Jeg har ikke selv stiftet bekendt skab med dem, men efter at dømme på de billeder jeg har set på diverse webshops, så ser disse Sandaler og slippers rigtig lækre ud.

  Hummel Sneakers

  Uden at kaste mig ud i en genrel bedømmelse om Hummel har lavet mange forskellige Sneakers, så må jeg dog sige at det ser ud som om de har lavet en del Sneakers, og mange af dem er simpelthen bare superdejlige, og når man sidder og ser sådan et par Sneakers, så er det lige før man glemmer ens skriveri, og man kan mærke lysten til at købe strømmer op i en.

  Men nej, der skal ikke købes Sneakers i dag, så jeg iler videre med min tekst. Senere i denne tekst vil jeg vise dig forskellige billeder af de Sneakers jeg har fundet på nettet.

  Hummel fodboldstøvler

  indrømmet – vi er en famillie der ikke har drenge der går til fodboldt, så vores kendskab til Hummel fodboldstøvler er yderst begrænset. Jeg har selv gået til fodboldt i mine unge dage, men det var vist mest fordi min far underviste i fodboldt, og han havde selvfølgelig Hummel fodboldstøvler, sådan var det bare, og træningsdragten var også fra Hummel.

  I mange år derefter grinte vi af den træningsdragt, men det sjove er at den i dag er højeste mode igen. Det samme gør sig nok ikke gældende for de Hummel fodboldstøvler han brugte. Der er nemlig sket meget med fodboldstøvler siden den gang. Det kan selv jeg se når jeg bevæger mig rundt på diverse webshops. Forresten er jeg glad for at mine drenge ikke går til fodboldt, for det kan vist hurtigt blive dyrt hvis de skal have Hummel fodboldstøvler en eller to gange om året – eller et andet mærke.

  Mine drenge går til kampsport – og der har de bare tær, så det er ikke så dyrt ;-). Det er være med pigerne da de går til ridning, eller det vil sige, det gør den ene, for den mindste er kun godt 2 år gammel. Men hun skal nok komme til det.

  Hummel håndboldtsko

  vi bor i et område hvor der spilles fodboldt, og håndboldt. Vi spiller hverken fodboldt eller håndboldt, så det kan være svært at snakke med når der er forældremøde i skolen. Der er mange der brænder for håndboldt, og fodboldt, og når de gør det, så gør alle det. Det gør vi bare ikke, og det er nok også derfor jeg heller ikke kan skrive så meget om håndboldtsko fra Hummel.

  Det eneste jeg kan huske omkring håndboldtsko er vist at de lavede – og laver i nu – en model som er blå. Alle drengene havde disse Hummel håndboldtsko da jeg var yngere, og jeg er næste sikker på at jeg så dem forleden i en sportsforretning.

  Om Hummel laver gode håndblodtsko kan jeg ikke vurdere, men et er sikkert, de ser rigtig fede ud, og selv om jeg ikke spiller håndblodt, så kunne jeg godt tænke mig sådan et par håndboldtsko.

  Hummel sko til børn – flotte børnesko

  Når man ser sig omkring på nettet, så kan finder jeg forskellige steder hvor de sælger børnesko, og det er jo hovedsageligt det som min blog handler om – alt til vores børn. I starten troede jeg ikke der var sko til børn, men jeg fandt dog hurtigt en del børnesko. De kan kendes på navnet som f.eks.

  • Hummel Lukas jr. black
  • Hummel Lukas jr. white
  • Hummel 1,3 kids velcro
  • Hummel Stadil jr.velcro
  • Hummel Stadil jr.velcro
  • Hummel Stadil High Jr.
  • Hummel Stadil jr. high velcro

  Så jo, der laves børnesko fra Hummel, og vi har da også selv haft nogen når jeg kommer til at tænke over det. Kan bare ikke huske om det var noget er kunne holde til noget. En ting er nemlig sikker ved børnesko, og det er at de lever et hårdt liv. Specielt ved drengene, for de kan f.eks. bruge snuderne på deres sko til at bremse en cykkel, eller måske et skateboard hvis de sidder på det ned af en bakke. Når de gør det, så bliver deres sko slidt ekstremt hurtigt, og jeg tro ikke engang at Humme børnesko kan klare sådan en omgang.

  Billeder af Hummel sko – børnesko, håndboldtsko, fodboldtstøvler osv.

  Du skal ikke snydes for nogle gode billeder af Hummels sko – her kommer de:

  Du kender morsblog – så hvor kan man få Hummel sko på tilbud eller udsalg?

  En ting er at vide hvad Hummel er for noget, og se deres dejlige sko. Men en anden ting er at vide, hvor man kan finde sko (både børnesko og sko til voksne) på udsalg eller tilbud. Så hvis du kommer forbi min blog og kender til et sted hvor de f.eks. har et par håndblodtsko til børn på tilbud eller udsalg, så er du meget velkommen til at lægge noget information her på bloggen. Bare skriv hvilken slags sko det drejer sig om, og hvad det er man kan spare + et link til den webshop der har det på udsalg eller tilbud.
  Ejer du selv en webshop, og har du nogle Hummel sko på udsalg eller tilbud, så er du meget velkommen til at gøre noget reklame for det her på bloggen. Jo flere informationer vi får, jeg bedre er vi rustet til at finde nogle dejlige sko til vores børn, og samtidig spare noget på et evt. udsalg. Så kære webshopejer, bare kom med din reklame.

  Håber du kunne lide mit første indlæg omkring Hummel børnesko – og sko til de mange formål.

  Knus
  Gitte

  Skriv et svar