• Hummel udsalg på børnetøj – Hummel til børn 2011 – Spar op til 50 % på udsalg

  Hej piger – så har jeg lige fået nyhedsbrev om at 2011 kollektionen på Hummel børnetøj er kommet, og det med 50% rabat, og det er noget vi kan lide. så må vi lige få tjekket om det er børnetøj der sendes fragtfrit, for så skal der købes Hummel børnetøj.

  Opdatering: Hummel udsalg 2011

  Vi skriver nu 2011, og der er løbet meget vand i åen siden jeg fik et godt tilbud på noget Humme udsalg – men selv om der løber meget vand i åen, så kommer der hver år gode tilbud og udsalg, og her i 2011 er ikke nogen udtagelse. Du kan på denne side læse om det gode tilbud jeg fik for 2 år siden, og samtidig vil jeg sørge for at linke til de gode udsalg på Hummel jeg finder i 2011. Velkommen her på siden, og hvis du har nogle gode Hummel udsalg, så må du endelig skrive om det herunder – du kan læse mere om det nederst på siden.

  Hummel forårskollektion

  Så er det første fra den nye forårskollektion fra Hummel kommet.

  Dette forår byder Hummel på en del af de gode klassiske farver indenfor sportens verden – man bliver helt nostalgisk og mindes de sjove ungdomsår :·)

  Kollektionen er vokset en hel del denne gang. Vi har bestilt ALT :·) så du kan glæde dig til et forår med masser af humlebier og børn med karakter :·)

  For at du allerede nu kan få en fornemmelse af den flotte kollektion, har jeg lagt en stribe billeder ind i dette nyhedsbrev. Læg især mærke til det lækre regntøj som fåes i fire flotte farvestillinger. Kvaliteten er virkelig god – kraftig og alligevel let – og med en god holdbarhed mod slidtage. Indeni regnjakken sidder der en aftagelig gråmeleret sweatshirt. Det er virkelig lækkert.

  Husk også at se den fantastiske turrygsæk med drikkedunk til kun 249,95.

  Det er kun første del af forårskollektionen som er kommet – så du kan glæde dig til meget mere de næste uger :·)

  Udsalget fortsætter med 50%


  Du kan stadig nå at købe efterårsvarer til halv pris. Husk at du kan bruge søgefunktionen så du kun får vist de størrelser vi har på lager.

  Et ønske om en fantastisk mandag :·)

  MEN – husk nu at tjekke om der er andre steder hvor det er billigere ;-)

  Opdatering:

  Sælger du Hummel til børn, og har du Hummel børnetøj på udsalg, så er du meget velkommen til at smide et indlæg om dit udsalg, og så skal jeg sørge for at det kommer med her på siden. De der gerne vil have Hummel børnetøj til deres børn kan så få glæde af de mange udsalg der kan lægges her på siden, og som du måske ved, så er Hummel jo det bedste man kan give sine børn – hvis du spørger mig. Jeg vil også sørge for at holde øje med udsalg selv, og hvis jeg finder nogle gode tilbud til børn, så kommer de enten med som en selvstændig side, eller her på siden om Hummel udsalg. Alle former for Hummel tøj kan du reklamere for her – både regntøj, overtøj, fleecedragt, babytøj, flyverdragt, sko, fodbold tøj og hvad man ellers kan købe online til børn.

   

  14 kommentarer til “Hummel udsalg på børnetøj – Hummel til børn 2011 – Spar op til 50 % på udsalg”

  1. Vil da lige fortælle at vi hosmormor.dk har Hummel footwear på tilbud til super lave priser.
   Her vil du altid finde ALT Hummel’s fodtøj til børn.
   Derudover vil vi fra dette forår også forhandle Hummel’s overtøj til børn.
   Vi sælger også Lacoste fodtøj til børn.
   Vans fodtøj til børn og unge.
   Vi starter også op med En Fant børnesko og
   Puma børnefodtøj.
   Derfor sælger vi nu de sidste rester i børnetøj til meget lave priser.
   Venlig hilsen
   Janne Astrup
   http://www.hosmormor.dk

  2. Super og tak for info :-)
   Jeg har jo også en teenager som går MEGET op i modetøj og mode generalt. Sjovt nok er drengene komme rigtig meget med på modebølgen… faktisk lidt for meget efte min smag ;-).
   Men drengene vil jo have det rigtige tøj – mærketøj, selvfølgelig. Bla. Vans fodtøj. Jeg troede faktisk Vans udelukkende var sko. Men kan se på din side, at Vans også laver tøj. Er det nyt ? Eller er jeg bafre total uvidne inden for teenager moden … he he ??

   Gitte

  3. Hej Gitte.
   Det er ret nyt at det er i DK.
   Og der er ikke ret mange shops der køber det hjem.
   Men—- lægger lige noget på siden som er på TILBUD : )
   Hilsen Janne
   http://www.hosmormor.dk

  4. Hallo – nu ikke for at være unødvendig firkantet eller “moster-sur”, men hvorfor er det lige at man kan finde det ene tilbud og udsalg efter det andet på mange af de tøjmærker der sælges her i danmark, men ikke noget med udsalg på Hummel?

   Kunne da godt finde på at købe noget baggybuks, hættecardigan, Lucas marine bukser, sommerjakke, sneakers i røde farver osv. Men man er jo efterhånde så forvent med at det skal være på udsalg :-)

   Og der mangler altså nogle gode nyheder om Hummel her på siden, men jeg synes ikke rigtig jeg kan finde noget at skrive om. Så derfor, er der ikke en af jer kærer besøgnede der kan komme med lidt nyt om Hummel – og det behøver ikke være noget med udsalg eller andet hvor man kan spare nogle penge.

   Eller er Hummel bare noget der siger SLUT med udsalg for denne omgang?

   knus
   Gitte

  5. Hej “mor”

   Nu skriver du at Hummel laver børnetøj mem hvilken slags børnetøj laver de for jeg synes ikke rigtig jeg kender andet end det man bruger på sportspladsen.

   hilsen dorthe

  6. Hej Dorthe, og velkommen her på bloggen.

   Nu er jeg ikke ekspert ud i Hummel tøj til børn, og ej heller ekspert i priser på mærket. Men en hurtig gennemgang af de mange hjemmesider og webshop der sælger Hummel viser mig at der laves Hætte sweatshirts Hætte sweatshirts m/zip Sko Sneakers Sokker, Sports pants, Støvler Tasker, Tights, T-shirts, lange ærmer, flerfarvede T-shirts med lange ærmer, motiv T-shirts, logo T-shirts, Motiv Veste Vindjakker Vinterjakker, Knickers Lynlåstrøjer Sandaler og slippers Shorts Badeshorts Bælter

   Og den liste har jeg endda bare lånt på nettet, så mon ikke der er flere typer børnetøj der laves af Hummel.

  7. Vil lige fortælle at de sidste rester i fodtøj,overtøj og Oldschool tøj til børn er sat på udsalg.
   Vi får nyt hjem i løbet af 1-2 uger.
   Flyverdragter,jakker,sko,støvler,huer,vanter,kjoler,leggins.fleecedragter til baby,cowboybukser til drenge /piger osv.ALT fra HUmmel—Så de laver rigtig meget børnetøj nu–og glæd jer : )
   Venlig hilsen
   Janne Astrup
   http://www.hosmormor.dk

  8. Hej Janne

   Super – måske man lige kskulle forbi webshoppen og svinge kortet ;-) – selv om vi har ferie lige nu.

   Knus
   Gitte

  9. Hejsa. Jeg vil bare lige høre når du nu ser ud til at være helt inde i Hummels kollektioner ;), om du ved om man kan få deres nye flyverdragter i mere end én farve til piger. Jeg har nemlig tvillinger men synes ikke de skal have helt det samme på… Det kunne jo være fedt hvis man både kunne få den i den lilla og en koralfarvet… Lærke

  10. Hej Lærke
   Jeg venter med spænding på Hummels efterårs/vinter kollektion 2009/2010. Den er ikke kommet i butikkerne endnu, så jeg ved ikke hvilke farver deres flyverdragter er i .
   Ligeså snart jeg modtager info vil jeg straks skrive et indlæg om det.

   Så hold øje med min blog… :-)
   Knus Gitte

  11. Hej

   Hvis i virkelig vil have gode udsalg på Hummel, så er mit råd at være klar til lige efter julen. Jeg kan ikke sige så meget, men ved at der kommer en del gode udsalg på Hummel fra nogen der, skal vi sige det sådan, har brug for at få flyttet noget salg.

   Jeg skal nok sige til når dette Hummel udsalg starter.

   Hilsen
   Dorthe

  12. Hej Dorthe

   Det lyder hemmelighedsfuldt det du skriver der – men vi må så vente til du kommer med mere om Hummel udsalg udover det sædvanlige.

   God weekend
   Gitte

  13. Hejsa

   Jeg synes ikke at hummel er så sejt mere for man ser det jo allemulige steder, og så er det lidt som om man bliver træt af at se hummel striber hele tiden. Men kan da naturligvis godt blive fanget når jeg set et hummel udsalg, men det skal være et udsalg der virkelig slår mine ben væk under mig for ellers så er der så meget andet end hummel der kan købes. men fint indlæg om hummel, og hvis jeg finder noget udsalg på et tidspunkt, så skal jeg nok se om jeg kan huske at skrive det til dig.

   Mvh
   Hanne

  14. Hej Hanne

   Velkommen her på bloggen :-)

   Nu er vi jo forskellige som mennesker, og det gør at nogen kan lide noget som andre ikke kan. Jeg er, forbliver, og vil altid være Hummel fan. Som jeg har skrevet før, så kan det være fordi min far rendte rundt som fodboldtræner i gammel dage iført en rød Hummel dragt, det skal jeg ikke kunne sige.

   Men jeg er bare til det, og det er måske også fordi det på mange måder er tidsløst, og dermed kan jeg købe noget Hummel som både passer i år, og til næste år. Jo jo, ved godt at der kommer nyt hver år, men overordnet, så holder det jo i mange år.

   Og render man ind i et godt Hummel udsalg, så slår jeg selvfølgelig også til .-)…. som du jo også gør.

   Så smag og behag er forskelligt, og det er da bare dejligt.

   Mange hilsner
   Gitee

  Skriv et svar