Diverse,  Karriere

Hvad kan jeg blive?

 

Har du valgt den samme vej som de andre? Eller helt din egen?

Det er nogle år siden jeg var nyuddannet. Faktisk er det snart 10 år siden jeg blev færdig på Aalborg Universitet. Jubilæum! Det var 5 år med enorm meget tvivl om hvad jeg skulle bruge erhvervsjuraen til. Der var mange af mine medstuderende som satsede på HR. Der var en del som valgte revision og finans. Men jeg var i tvivl lige indtil 8 semester, hvor immaterialretten heldigvis åbnede sig for mig, og jeg blev interesseret i patenter og varemærker.

Her 10 år senere, sidder jeg så med lægemiddellovgivning, ledelsesstrategi, og økonomi, så tingene kan udvikle sig i alle mulige retninger.

Men grunden til mit nostalgiske tilbageblik bunder i en smart feature, som jeg har set hos Djøf. Den er egentlig til nyuddannede, så de kan danne sig et overblik over de forskellige retninger som deres uddannelse åbner op for. Og hvilke retninger som andre før dem har valgt.

For mig er det også morsomt at se hvor de andre Cand.merc.jur’er er gået hen. Det er altid rart at blive bekræftet i sine egne antagelser, og jeg har altid ment at erhvervsjura var en god og bred uddannelse som kan bruges alle steder. Ud fra Djøf listen er jeg ikke den eneste der mener det 😉

Hvis du er djøfer kan du måske også finde din uddannelse på listen, og se om du har valgt det samme som “alle de andre”.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.