Diverse,  Karriere

Hvad skal der ske i 2019?

Der er mange nytårsforsætter i farvandet, men der kommer ikke nogen herfra!

Til gengæld vil jeg lige nævne et par spændende ting, rent arbejdsmæssigt, som jeg ser meget frem til.

  1. Projektleder på nyt projekt om data analytics og anvendelse af data på sundhedsområdet. Jeg har arbejdet på det i det små siden september 2018, men nu skal vi rigtig igang. Det bliver stort og spændende, og lidt kaotisk, men jeg glæder mig helt enormt til at komme endnu mere igang med det.
  2. I forlængelse af ovenstående skal jeg også på et længerevarende kursus i agil projektledelse. Jeg har tidligere gennemført et projektlederkursus, men her i staten så forandrer ting sig hurtigt. Der er ofte en politisk dagsorden som kan rydde bordet fra dag til dag, og det kræver nogle utraditionelle projektværktøjer for at kunne følge med. Jeg satser på at mine opgaver bliver meget nemmere at løse bagefter.
  3. Internationale perspektiver. Jeg har igennem det sidste 1.5 år arbejdet på et stort internationalt projekt om Big Data, som nu skal videre til næste fase. Jeg forstår stadig ikke alle detaljerne i alle rapporterne, for det er super naturvidenskabeligt, men scopet for projektet er super spændende. Jeg er vild med at komme ud og møde nye mennesker fra andre kulturer, og har rejst frem og tilbage til London en del gange i løbet af 2018. I 2019 bliver det formodentlig Amsterdam, men det generer mig bestemt ikke 😉

 

Det er min top 3 over spændende initiativer som sker på min arbejdsmæssige plade henover 2019. Der er en del flere opgaver som ligger og lurer, naturligvis, men ovenstående er klart dem jeg ser mest frem til.

Er der noget som du glæder dig særligt til, arbejdsmæssigt, i løbet af 2019?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.