Diverse

Iværksætter drømme

Reklame for Kimas.dk

Du har fået verdens bedste ide, men hvordan får du den udført i praksis?

Jeg har en drøm om at blive selvstændig engang. Eget firma med alt hvad det medfører. Fysisk butik eller netshop, bogholderi, budgetlægning. Masser af discipliner som bare står i kø. MEN. Der mangler bare den gode ide. Skal det være rådgivning eller en håndgribelig ting?

Jeg har altid gerne ville have en butik af en art. Gerne noget hvor god kaffe kan indgå, og det kan det jo i stort set alle brancher. Selv banker og mekanikere serverer kaffe for kunderne efterhånden. Og jeg har forestillet mig at det ville være nemmest at samarbejde med nogle andre, og have en række underleverandører. Især fordi jeg ikke selv har et rigtig “håndværk”, hvis man kan sige det sådan. Så jeg skulle klart sælge noget som nogle andre havde lavet.

En af mine brødre har lavet et lille møbelfirma ved siden af sit studie. Hvor man kan bestille skræddersyede møbler, eller få upcycklet noget man har i forvejen. Han laver det primært i træ, metal og linoleum. Men det er vanskeligt at få tid til at lave de flotte møbler, og dyrt at investere i mange forskellige typer værktøj det kræves. For ham er det en god ide at samarbejde med professionelle som kan hjælpe med metaldelen. F.eks. kunne det være en ide at have et samarbejde med nogen som Kimas. Det kan man få lakeret og lavet andet metal arbejde efter aftale, eller svejsning via Kimas svejseservice.

Det er virkelig sejt at få de gode ideer, og ærgerligt at skulle droppe dem igen, blot fordi du ikke selv kan producere ting. Så hvis du går med en god ide selv, så overvej at række ud til nogle professionelle der kan hjælpe dig med at realisere ideen.

Jeg afventer fortsat den gode ide, eller lillebror der ringer for at høre hvornår vi skal butik sammen 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.