• Jordbær udklædning til fastelavn

  Så er det nu venner …. sidste chance for at handle udklædningstøj til fastelavn på nettet. Jeg er jo en af dem der ordner sådanne ting i sidste øjeblik og så betaler jeg tilgenglæd prisen fuldt ud. Ingen tilbud eller udsalg når udklædningstøjet skal handles i sidste sekundt – øv :-(.

  Jeg har ellers været hele byen rundt i dag for at finde den rette udklædning til fastelavn. Hun vil være prinsesse. Igen :-) Men jeg fandt intet i de små størrelser. Det var nærmeste  total udsolgt, ihvertfald når det gælder udklædning til de helt små.

  Tilgengæld fandt jeg et super sæt udklædnings tøj til min datter her på nettet,  så hun kan alligevel bliver fin til fastelavn.  Så må prinsesse drømmen bare sætte på stand by denne fastelavn. Ellers også må hun være en  jordbær prinsesse :-)

  Jordbær udklædning til min 2 årige pige

  Prøv lige at se denne yndige og søde Jordbær udklædningskjole. Den er da bare for yndig  og komme rså vidt jeg kan læse mig til fra England.

  Kjolen er i rød og lyserød med prikker på kroppen og grønne kanter ved hals og talje, som ligner blade. Se det medfølgende hårbånd som matcher udklædningskjolen perfekt.
  Kan iøvrigt vaskes på finvask ved 40 grader.

   Så er der styr på udklædning til Fastelavn

  Det vil sige jeg giver hende røde strømpebukser under og så skal jeg lige have fat i en grøn bluse , tror jeg. Uuu…. yndig. Jeg elsker det. Jeg indrømmer at jeg klart synes det er sjovere at klæde min pige ud end min store dreng. Han vil bare være star wars kriger ligesom alle de forrige år. Og udstyret han han allerede.

  Dyrt med udklædning til fastelavn

  Ja, det er det nok. Ihvertfald hvis børnene kun bruger udklædningstøjet en enkelt gang. Men det er jo ikke tilfældet. Jeg ved at erfaring at lige netop udklædningestøj er noget af det legetøj mine børn har leget allermest med. Venner og veninder er pludselig blevet forvandlet til prinsesser og pirater. De elsker at leget udklædning.

  Derfor er jeg heller ikke så ked af at bruge over 300 kr på denne jordbær udklædning. Den skal nok blive total slidt op ( den minder nemlig også om en dansekjole og så ved jeg da først at den kommer til at hænge på min lille søde pige).

   Jeg fandt jordbær udklædningen til 309 kr hos kids in style

  Skriv et svar