Diverse,  Mode

Julefrokost på kontoret

December nærmer sig med hastige skridt, hvad enten du er klar eller ej..

Så er julesæsonen, og nærmere betegnet julefrokost sæsonen lige om hjørnet. Jeg har min første julefrokost om 1 uge, og så kører det ellers derud af.

Jeg har tidligere skrevet om mine julefrokost outfit her og her. Jeg er selv mest til en rimelig tildækket stil til kontorjulefrokosten. Det er dine kolleger og chefer som du skal feste med. Og selvom du er på et uformelt kontor, så er der stadig visse uskrevne regler som du bør overveje, når du står på hovedet i garderoben.

Folk skal kunne tage dig seriøst efter festen også, så overvej om det lige er til kontorjulefrokosten du skal have din mest nedringede og gennemsigtige kjole på. Alle kontorer er forskellige, men det er alligevel bedre at være lidt mere neddæmpet end du ville til en aften i byen. Medmindre det endelig er i år du skal danse med ham den søde nede fra regnskab 😉

Jeg har fundet en lang række smukke og festlige kjoler, som alle kunne gå til en kontor julefrokost. Og jeg har helt bevidst ikke taget nogle buksedragter med. Der findes mange fine, men det er bare drønbesværligt at komme på toilettet i sådan en efter 2 glas rødvin..

 

 

Smuk og julerød, i et flatterende snit. Whats not to like? Ville også være god juleaften. 

 

Fin blazerkjole, som ville være fin med elegante sko, og en lille blondetop indenunder. 

 

 

Super smuk blå blondekjole.

 

 

Fin kjole med print. Kræver et par glimmer sko, og højt hår til en julefrokost, men så kan den også bruges på kontoret efterfølgende.

 

Grøn og palietter! 

 

Rigtig god fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.