Diverse,  Inspiration

Julegave inspiration

[featured-img]

Ved du slet ikke hvad du mangler efterhånden? Godt, så se med her!

Jeg er blevet bedt om ønskesedler fra familien… Selvom jeg i løbet af året flere gange tænker at “den mangler jeg” eller “det kunne jeg virkelig godt bruge”, så er jeg ret inspirationforladt, når jeg så bliver afkrævet en liste. Og da jeg har en ret specifik smag, er det svært for andre at pejle sig ind på hvad jeg godt kan lide.

Derfor har jeg (under pres) samlet en liste med fine ting, som gerne måtte ligge under mit træ til jul. Hvis du mangler inspiration til dine veninder, eller en lille liste som du diskret kan sende videre til kæresten, så er nedenstående også oplagt.

  1. Julie Sandlau   – Især Julie Sandlau øreringe er populære i min bog, særligt i den smukke blå farve. Vedhænget fra hendes “Tree of life” serie er også virkelig fint Smykker er altid et hit i min bog, og jeg kunne købe mig fattig her hos Plaza.dk.
  2. Tiger of Sweden taske- med plads til lille laptop, og tlf. Jeg slider tasker op i et væk, så en ny er virkelig tiltrængt.
  3. By Nord Copenhagen sengetøj – I know, det er virkelig voksent at ønske sig sengetøj, men det er samtidigt også lidt kedeligt at bruge sine egne penge på det. Og jeg kan virkelig godt lide træ og dyre motiverne i deres serie.
  4. Plakatkunst fra Just Spotted – Billeder på væggene er et must for den hjemlige stemning i min bog, og mine vægge kunne godt trænge til en opdatering. Jeg er vild med den grafiske kunst de har, og kunne sagtens forestille mig at have denne hængende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.