Inspiration

Kan du holde momentum?

Ah, projektet er afleveret, og det gik godt.. hvad nu?

 

Jeg er pt. midt i rigtig mange deadlines, på vidt forskellige projekter. Det bærer de ret få indlæg herinde nok også præg af. Der er mange ting der skal klappes af, før de færdige dokumenter og præsentationer sendes ud i verden. Og der er ikke meget stordriftsfordel at hente, fordi emnerne stikker i alle retninger. Jeg har gang i forskellige lægemidler, Big Data og interne kvalitets dokumenter. Bliver snart helt skizofren.

Nu har jeg netop overstået en stor opgave og prøver at få vejret inden jeg kaster mig over den næste ting. Jeg kunne godt tænke at være sådan en som kører videre på adrenalinen, og bare fortsætter stilen i næste projekt. Men må indse at jeg har brug for en pause.

For at holde momentum, men stadig få tid til at puste ud, så har jeg givet mig selv “lov” til at overspringhandle lidt idag. Der bliver puttet lidt online shopping ind, oprydning af dokumenter fra sidste projekt (virkelig kedelig opgave), og oprids i punktform af næste opgave, projektplaner osv.

Det er ikke fordi jeg ikke har noget at lave. Det er jo det gode i at alle opgaver er lagt oveni hinanden. Men idag er der bare lidt mere luft i programmet, inden det går løs igen imorgen.

Hvad gør du for at holde dampen oppe imellem spidsbelastningsperioder?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.