Mode

Klar til julefrokosten?

Det er sæson for fester og julefrokoster!

Om det er i familiens skød eller på arbejdet, så har vi fleste af os en del arrangementer her i december. Og for de flestes vedkommende, så skal der glimmer og festlige skrud til. Eller gevirer og nissehuer, alt afhængigt af ens temperament.

Men hvis du gerne vil undgå at investere i en rød kjole, eller en palietsag som du kun får brugt 2 gange i december, så kan du med fordel nøjes med at købe en ny overdel.

En blazer, cardigan eller kimono klæder de fleste, og er god at pifte en ældre kjole op med. Har du en helt enkel jersey kjole, så kan den pludselig blive helt festlig med en kimono ovenpå.

                                                                          Smuk gul sag fra Sofie Schnoor

Kimono kjole fra Sofie Schnoor

 

En blazer eller en kimono har den fordel, at den også nemt kan dresses ned igen. Du vil altså både kunne bruge den til fest, og på arbejde efter julen.

Lækker kimono jakke fra Moss Copenhagen

 

Hvis du ikke er en “kjole” pige, så er kimonoen også et godt supplement for at gøre dit outfit mere feminint og flagrende.

På de arbejdspladser hvor jeg har været, så er juelfrokosten ofte en fredag i direkte forlængelse af arbejdsdagen. Man skal derfor have skiftetøj med, hvis man vil være særlig festlig, makeup og evt. andre sko. Det er lidt omstændigt, men samtidigt vil jeg foretrække ikke at skulle hjem og skifte inden.

I år startede min julefrokost allerede kl 14.00, så det var heller ikke blevet mørkt udenfor. Så det med feststemningen var lidt en påtaget affære til at starte med, men det blev bedre. Jeg havde taget mit outfit på hjemmefra. Velourkjole og så en jakke udover. Til festen smed jeg jakken, og lagde lidt mere makeup. Hopla, så er der julefrokost!

Det kommer helt an på din arbejdsplads, hvor meget du “behøver” at gøre ud af det. Hvis du har lyst til at gå glimmer amok, så bare giv den hele armen. Det eneste du skal overveje, er at mængden af alkohol og kavalergang skal kunne forsvares om mandagen 😉

Der er flere gode bud på et godt julefrokost outfit hos Happyhunting.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.